Sonuç olarak, crack'li bir uygulama, crack'li uygulamaların geneli zararlı yazılım içerir diye biliyorum.

Ben kullanmıyorum ama arkadaşım 9-10 aydır kullanıyor. Yanında saçma sapan bir antivirüs programı ile yüklenmiş. Ama şu ana kadar bir şey olmadı oynamaya devam ediyor. Ben olsam kullanmazdım. Virüslü olduğunu düşünmesemde, içinize sinmezse format atmak en iyisi.

Temiz kurulum derken? Force Update'i mi kastediyorsunuz?
Yani kalıntılar kalacak illaki TLauncher'ı sildiğimde.

Ben kullanmıyorum ama arkadaşım 9-10 aydır kullanıyor. Yanında saçma sapan bir antivirüs programı ile yüklenmiş. Ama şu ana kadar bir şey olmadı oynamaya devam ediyor. Ben olsam kullanmazdım. Virüslü olduğunu düşünmesemde, içinize sinmezse format atmak en iyisi.
1 TB oyunum var, format atmam imkansız. Yüklemem 1 ayımı falan alır herhalde.

Yani kalıntılar kalacak illaki TLauncher'ı sildiğimde.
BCUninstaller ile kaldır, kalıntılarını yapabildiği kadar yok eder.

TLauncher o kadar risklidir ki program virtual machinde çalışıp çalışmadığını bile kontrol ediyor, birisi çıkıp programı araştırmasın, incelemesin diye sanal makinede tamamen güvenli davranır, bu bile dökümanlar not edilmiş.

Yıllarca çok fazla tartışma açılmış. 2026 yılıyla net bir cevap bulmak çok zor, kullanan arkadaşlarım bir sorunla karşılaştınız mı? Kaspersky Plus da var, herhangi bir sorun göremedim. Normalde açık deniz sitelerinde bile daha hiçbir şey indirmeden siteye girdiğim anda uyarı verirdi.

Değil sklauncher önerimdir.

Son düzenleme: