Hocam eminsiniz değil mi peki bana önerdiğiniz nedir bilgisayarımda Google dışında kişisel bir bilgim falan yok Windows Defender Full açıkta? Bir şey olmaz değil mi?

Benim dediğim gibi ya Prism Launcher eski sürümünü bypass edip kullan ya da elybyprismlaucher (Prism Launcher ama elyby skin sistemini kullanır, orijinal hesabın yoksa elyby ile skin koyabilirsin.) kullan. Prism Launcher zaten oldukça sevilen ve kullanılan normalde orijinal hesap gerektiren bir Launcher'dır.

Hocam eminsiniz değil mi peki bana önerdiğiniz nedir bilgisayarımda Google dışında kişisel bir bilgim falan yok Windows Defender Full açıkta? Bir şey olmaz değil mi?
Diğer launcherları kullanmayı ben beceremedim ama SKLauncher bence hem basit hem güvenilir. Ama isterseniz diğer launcherlara bir göz atın derim.

Hocam ben Prism kullanıyordum 9.4 bende polymcdeki account dosyamı atıp çalıştırıyordum ama fixlenmiş denildiği gibi güncelle deyince girememeye başladım bu ElyPrismLauncher güvenilir midir açık kaynak kodlu zaten hızı falan normal değil mi Prism gibi kullanabiliyoruz

Hocam ben Prism kullanıyordum 9.4 bende polymcdeki account dosyamı atıp çalıştırıyordum ama fixlenmiş denildiği gibi güncelle deyince girememeye başladım bu ElyPrismLauncher güvenilir midir açık kaynak kodlu zaten hızı falan normal değil mi Prism gibi kullanabiliyoruz
Bildiğim kadarıyla evet, tek farkı Ely.by skin sistemini kullanıyor ve micrsoft hesabı olmadan elyby hesabı ekleyip oynayabiliyorsunuz. Ely.by kullanan diğer laucherlar sizin siz de onların skinini görebilirsiniz.