SkLauncher'ı bilmiyor ancan TL Legacy orijinal oyun için bile launcher işlevi görüyor ve açık kaynak.

Hangi Launcher daha güvenilir? Sklauncher mi, TL Legacy mi?

En iyisi Prism Launcher'i bypass yapıp kullan ya da skin kullancaksan direkt elybyprismlauncher kullan.

Bypass yapacaksan prism launcher i kurduktan sonra eğer windows ise powershell de şu komutu yaz :
'{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true, "ownsMinecraft": true}, "type": "MSA"}], "formatVersion": 3}' | Out-File -FilePath "$env:APPDATA\PrismLauncher\accounts.json" -Encoding utf8 -Force

Ben sadece kendi kullandığım şeyleri gösteriyorum yapıp yapmamak sana kalmış.

Son düzenleme:
En iyisi Prism Launcher'i bypass yapıp kullan ya da skin kullancaksan direkt elybyprismlauncher kullan.

Bypass yapacaksan prism launcher i kurduktan sonra eğer windows ise powershell de şu komutu yaz :
'{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true, "ownsMinecraft": true}, "type": "MSA"}], "formatVersion": 3}' | Out-File -FilePath "$env:APPDATA\PrismLauncher\accounts.json" -Encoding utf8 -Force

Ben sadece kendi kullandığım şeyleri gösteriyorum yapıp yapmamak sana kalmış.
10.0.0 ile bu bypass işe yaramıyor o yüzden 9.4 vb. eski sürüme geçiş yapması gerek. Konuya dönsek Prism Launcher öneriyorum. Tl legacy'de iyi ama SKLauncher için aynısı diyemem.