Detaylar
Kim cevapladı?anonymuss0
Uzman
Hangi Launcher daha güvenilir? Sklauncher mi, TL Legacy mi?
En iyisi Prism Launcher'i bypass yapıp kullan ya da skin kullancaksan direkt elybyprismlauncher kullan.
Bypass yapacaksan prism launcher i kurduktan sonra eğer windows ise powershell de şu komutu yaz :
'{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true, "ownsMinecraft": true}, "type": "MSA"}], "formatVersion": 3}' | Out-File -FilePath "$env:APPDATA\PrismLauncher\accounts.json" -Encoding utf8 -Force
Ben sadece kendi kullandığım şeyleri gösteriyorum yapıp yapmamak sana kalmış.
Son düzenleme:
KakaoluKekAdam
Yetkin
10.0.0 ile bu bypass işe yaramıyor o yüzden 9.4 vb. eski sürüme geçiş yapması gerek. Konuya dönsek Prism Launcher öneriyorum. Tl legacy'de iyi ama SKLauncher için aynısı diyemem.En iyisi Prism Launcher'i bypass yapıp kullan ya da skin kullancaksan direkt elybyprismlauncher kullan.
Bypass yapacaksan prism launcher i kurduktan sonra eğer windows ise powershell de şu komutu yaz :
'{"accounts": [{"entitlement": {"canPlayMinecraft": true, "ownsMinecraft": true}, "type": "MSA"}], "formatVersion": 3}' | Out-File -FilePath "$env:APPDATA\PrismLauncher\accounts.json" -Encoding utf8 -Force
Ben sadece kendi kullandığım şeyleri gösteriyorum yapıp yapmamak sana kalmış.
xenk2626
Çalışkan
Hangi Launcher daha güvenilir? Sklauncher mi, TL Legacy mi?
SK kullanıyorum bir sorun görmedim antivirüsler sorun yaşatmıyor.
ElyPrismLauncher çalışıyor 10'da.10.0.0 ile bu bypass işe yaramıyor o yüzden 9.4 vb. eski sürüme geçiş yapması gerek. Konuya dönsek Prism Launcher öneriyorum. Tl legacy'de iyi ama SKLauncher için aynısı diyemem.
anonymuss0
Uzman
Bende onu kullanıyorum.
dark_1234
Deneyimli
SK gayet iyi orijinal hesabı bağlayıp kullanıyorum sorun çıkmadı.
Hocam eminsiniz değil mi peki bana önerdiğiniz nedir bilgisayarımda Google dışında kişisel bir bilgim falan yok Windows Defender Full açıkta? Bir şey olmaz değil mi?