Detaylar
Kim cevapladı?Max Caulfield 56
Üstün
Temiz kurulum derken? Force Update'i mi kastediyorsunuz?
Skyline R34 19
Gelişen
Ben kullanmıyorum ama arkadaşım 9-10 aydır kullanıyor. Yanında saçma sapan bir antivirüs programı ile yüklenmiş. Ama şu ana kadar bir şey olmadı oynamaya devam ediyor. Ben olsam kullanmazdım. Virüslü olduğunu düşünmesemde, içinize sinmezse format atmak en iyisi.
Yani kalıntılar kalacak illaki TLauncher'ı sildiğimde.Temiz kurulum derken? Force Update'i mi kastediyorsunuz?
1 TB oyunum var, format atmam imkansız. Yüklemem 1 ayımı falan alır herhalde.Ben kullanmıyorum ama arkadaşım 9-10 aydır kullanıyor. Yanında saçma sapan bir antivirüs programı ile yüklenmiş. Ama şu ana kadar bir şey olmadı oynamaya devam ediyor. Ben olsam kullanmazdım. Virüslü olduğunu düşünmesemde, içinize sinmezse format atmak en iyisi.
NqrkOz 56
Üstün
- Makaleler
- 6
BCUninstaller ile kaldır, kalıntılarını yapabildiği kadar yok eder.Yani kalıntılar kalacak illaki TLauncher'ı sildiğimde.
TLauncher o kadar risklidir ki program virtual machinde çalışıp çalışmadığını bile kontrol ediyor, birisi çıkıp programı araştırmasın, incelemesin diye sanal makinede tamamen güvenli davranır, bu bile dökümanlar not edilmiş.
dark_1234 12
Yetkin
Yıllarca çok fazla tartışma açılmış. 2026 yılıyla net bir cevap bulmak çok zor, kullanan arkadaşlarım bir sorunla karşılaştınız mı? Kaspersky Plus da var, herhangi bir sorun göremedim. Normalde açık deniz sitelerinde bile daha hiçbir şey indirmeden siteye girdiğim anda uyarı verirdi.
Değil sklauncher önerimdir.
Legacy önerdiler.
NqrkOz 56
Üstün
- Makaleler
- 6
PineconeMC veya Freesm Launcher, en iyi Launcher'lar bunlar şu an.
Sıkıntı olmaz ise linklerini paylaşmak isterim.
99% McAfee, kendisi ayrı zararlı yazılımdır da bu başka bir videonun konusu.Yanında saçma sapan bir antivirüs programı ile yüklenmiş.
Son düzenleme: