Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar geçen gün kardeşim benden Minecraft indirmemi istedi. Benim cihaza da APK Minecraft inmiyordu. O da Play Store'dan bir tane çakma indirmiş. Adı Block Crazy Robo World Vip 3D. Oyun sanırsam sadece Android'de var.

Oyunun linki;
Yani küçük detaylar detaylar dışında Minecraft ile aynı sayılır. Örneğin lamalar ve atlar pembe, karakter seçeneği yok, online yok vs.
Yani Minecraft alacak durumunuz yoksa ve APK indirmek istemiyorsanız bir göz atın derim. Zaman geçirmelik de oynanır. Düşüncelerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar geçen gün kardeşim benden Minecraft indirmemi istedi. Benim cihaza da APK Minecraft inmiyordu. O da Play Store'dan bir tane çakma indirmiş. Adı block crazy robo world VIP 3D. Oyun sanırsam sadece Android'de var.

Oyunun linki;
Yani küçük detaylar detaylar dışında Minecraft ile aynı sayılır. Örneğin lamalar ve atlar pembe, karakter seçeneği yok, online yok vs.
yani Minecraft alacak durumunuz yoksa ve APK indirmek istemiyorsanız bir göz atın derim. Zaman geçirmelik de oynanır. Düşüncelerinizi bekliyorum...

Fena bir oyuna benzemiyor öneri için teşekkürler bir gün telefondan Minecraft oynamak istersem bir bakarım.

@Devrimci Kedi

Telefonun Android ise nasıl APK indiremiyorsun?

Sistem gereksinimleri olabilir.

Telefonun Android ise nasıl APK indiremiyorsun?
Bilemiyorum. Dosya iniyor. Yükleye basınca uygulama yüklenemedi yazıyor.

Bazı telefonlarda bu uygulama yüklenemiyor hatası veriyor bazı apklar. Aslında APK düzenleyiciler ile çok rahat indirilebilir Katana Zero indirirken böyle yapmıştım.
Apk düzenleyici ne hocam? Benim profile yazarsanız daha iyi olur. Burada konudan sapmayalım.
Fena bir oyuna benzemiyor öneri için teşekkürler bir gün telefondan Minecraft oynamak istersem bir bakarım.

@Devrimci Kedi

Sistem gereksinimleri olabilir.
Hocam mağaza içindeki görseller gerçek değil haberiniz olsun.

Arkadaşlar geçen gün kardeşim benden Minecraft indirmemi istedi. Benim cihaza da APK Minecraft inmiyordu. O da Play Store'dan bir tane çakma indirmiş. Adı Block Crazy Robo World Vip 3D. Oyun sanırsam sadece Android'de var.

Oyunun linki;
Yani Minecraft alacak durumunuz yoksa ve APK indirmek istemiyorsanız bir göz atın derim. Zaman geçirmelik de oynanır. Düşüncelerinizi bekliyorum...
Play Store'un buna nasıl izin verdiğine şaşırıyorum. 👽

Play Store'un buna nasıl izin verdiğine şaşırıyorum. 👽

Çok da şaşırmamak lazım.

1725284139746.webp

Hocam görseller oyun içiyle aynı değil diyorsunuz ayrıca zamanında bakmıştım videolarına falan bu oyun resmen Minecraft. Dokularına, seslerine dibine kadar. Nasıl izin veriyorlar cidden merak ettim açıkçası.