Helox 57 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.431 Yer Tensura 26 Mayıs 2024 #1 Bana ait bir skin yapmak istiyorum. Bunun hakkında bir rehber falan var mı?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.695 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 26 Mayıs 2024 #2 Güzel bir arayüz istiyor isen Blockbench öneririm. Steve skini indir ve içine at sonra düzenle. Veya skinine benzer yapmak istediğin başka bir skin. Basit bir şey istiyor isen direkt site var. Skin Editor | Minecraft Skins
Güzel bir arayüz istiyor isen Blockbench öneririm. Steve skini indir ve içine at sonra düzenle. Veya skinine benzer yapmak istediğin başka bir skin. Basit bir şey istiyor isen direkt site var. Skin Editor | Minecraft Skins
KS KS Helox 57 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.431 Yer Tensura 26 Mayıs 2024 #3 Essex dedi: Güzel bir arayüz istiyor isen Blockbench öneririm. Steve skini indir ve içine at sonra düzenle. Veya skinine benzer yapmak istediğin başka bir skin. Basit bir şey istiyor isen direkt site var. Skin Editor | Minecraft Skins Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir şey yapmak için iki yerde olur mu?
Essex dedi: Güzel bir arayüz istiyor isen Blockbench öneririm. Steve skini indir ve içine at sonra düzenle. Veya skinine benzer yapmak istediğin başka bir skin. Basit bir şey istiyor isen direkt site var. Skin Editor | Minecraft Skins Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir şey yapmak için iki yerde olur mu?
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.695 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 26 Mayıs 2024 #4 Helox dedi: Eki Görüntüle 50830 Bu tarz bir şey yapmak için iki yerde olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama daha profesyonel bir iş çıksın diyor isen Blockbench kullanmanı öneririm. Tabii biraz daha zor. Kafa üstünde olan şunun gibi 3 boyutlu yerler için Overlay kısmını seçmen lazım 2 program içinde. Birisi vücut birisi dış katman.
Helox dedi: Eki Görüntüle 50830 Bu tarz bir şey yapmak için iki yerde olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet ama daha profesyonel bir iş çıksın diyor isen Blockbench kullanmanı öneririm. Tabii biraz daha zor. Kafa üstünde olan şunun gibi 3 boyutlu yerler için Overlay kısmını seçmen lazım 2 program içinde. Birisi vücut birisi dış katman.
KS KS Helox 57 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.431 Yer Tensura 26 Mayıs 2024 #5 Essex dedi: Evet ama daha profesyonel bir iş çıksın diyor isen blockbench kullanmanı öneririm. Tabii biraz daha zor. Kafa üstünde olan şunun gibi 3 boyutlu yerler için overlay kısmını seçmen lazım 2 program içinde. Eki Görüntüle 50839Eki Görüntüle 50840 Birisi vücut birisi dış katman. Genişletmek için tıkla... Overlay seçeneğini göremedim block bench de.
Essex dedi: Evet ama daha profesyonel bir iş çıksın diyor isen blockbench kullanmanı öneririm. Tabii biraz daha zor. Kafa üstünde olan şunun gibi 3 boyutlu yerler için overlay kısmını seçmen lazım 2 program içinde. Eki Görüntüle 50839Eki Görüntüle 50840 Birisi vücut birisi dış katman. Genişletmek için tıkla... Overlay seçeneğini göremedim block bench de.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.695 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 26 Mayıs 2024 #6 Helox dedi: Overlay seçeneğini göremedim block bench de. Genişletmek için tıkla... Her parça için şu şekilde bir layer olması lazım.
Helox dedi: Overlay seçeneğini göremedim block bench de. Genişletmek için tıkla... Her parça için şu şekilde bir layer olması lazım.
KS KS Helox 57 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.431 Yer Tensura 26 Mayıs 2024 #7 Essex dedi: Her parça için şu şekilde bir layer olması lazım. Eki Görüntüle 50845 Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şu anda deniyorum bir şeyler. Bakalım ne sonuç çıkacak. Beceremedim. Son düzenleme: 26 Mayıs 2024
Essex dedi: Her parça için şu şekilde bir layer olması lazım. Eki Görüntüle 50845 Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Şu anda deniyorum bir şeyler. Bakalım ne sonuç çıkacak. Beceremedim.
Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.695 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 26 Mayıs 2024 #8 Helox dedi: Beceremedim. Genişletmek için tıkla... Beğendiğin bir skini alıp oynama yapmak daha iyi bence. Sıfırdan yapmak çok zor iş. Ben bile yapamıyorum.
Helox dedi: Beceremedim. Genişletmek için tıkla... Beğendiğin bir skini alıp oynama yapmak daha iyi bence. Sıfırdan yapmak çok zor iş. Ben bile yapamıyorum.