Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O blokların arkasında duran ters merdivenleri kırıp blok koyun, içeriden 1 blok daha kalın duracaktır sadece. Dışarıdan görsel olarak farkı çok olur.
Vâveylâ
Uzman
Oralara hep merdiven veya ters merdiven konur. Shader ismi nedir bu arada?
Oralara hep merdiven veya ters merdiven konur. Shader ismi nedir bu arada?
Complementary Unbound.
Son düzenleme:
Vâveylâ
Uzman
Teşekkürler. Son olarak Shader değerlerini ne yaptınız?
Teşekkürler. Son olarak shader değerlerini ne yaptınız?
Herhangi bir ayar yapmadım Shader'a yüklediğim gibi böyle geldi. Yalnız çok ağır bir shader haberiniz olsun. 400 FPS civarı alıyordum shader açtıktan sonra 100-120 civarına düştü. Ama çok güzel gözüküyor sistemimiz iyiyse kesinlikle öneririm.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Herhangi bir ayar yapmadım Shader'a yüklediğim gibi böyle geldi. Yalnız çok ağır bir shader haberiniz olsun. 400 FPS civarı alıyordum shader açtıktan sonra 100-120 civarına düştü. Ama çok güzel gözüküyor sistemimiz iyiyse kesinlikle öneririm.
Dediğim şekilde düzelttiniz mi?
Tekrar oynadığım zaman düzelteceğim hocam ama nasıl olacağını az çok aklımda oluşturdum güzel olacak gibi
Vâveylâ
Uzman
Benim sistem günde 4 defa çöküyor. Ağırsa kullanamayacağım sanırım...Herhangi bir ayar yapmadım Shader'a yüklediğim gibi böyle geldi. Yalnız çok ağır bir shader haberiniz olsun. 400 FPS civarı alıyordum shader açtıktan sonra 100-120 civarına düştü. Ama çok güzel gözüküyor sistemimiz iyiyse kesinlikle öneririm.
Benim sistem günde 4 defa çöküyor. Ağırsa kullanamayacağım sanırım...
Bunun biraz daha hafifi complementary reimagined var ona bakabilirsiniz. O da çok güzel ve daha hafif.