Yer
32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W
Cihaz
Samsung
Öncelikle herkese merhaba. Geçenler arkadaşımın açtığı bir serverda oynuyorduk ama dün ve bugün Server'a bağlanmak istediğimde bana Xbox'a giriş etmemi söyledi oyun(oyun orijinal). Önce sorunun oyunda olduğunu düşündüm ama sonra fark ettimki telefonumdan hiçbir Microsoft hizmetine bağlanamıyorum. Chrome'dan Xbox'ya da Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda site yüklenmiyor hata veriyor.

Screenshot_20250706_235343_Chrome.webp

Screenshot_20250707_002212_Minecraft.webp

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba. Geçenler arkadaşımın açtığı bir serverda oynuyorduk ama dün ve bugün Server'a bağlanmak istediğimde bana Xbox'a giriş etmemi söyledi oyun(oyun orijinal). Önce sorunun oyunda olduğunu düşündüm ama sonra fark ettimki telefonumdan hiçbir Microsoft hizmetine bağlanamıyorum. Chrome'dan Xbox'ya da Microsoft hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda site yüklenmiyor hata veriyor.

Eki Görüntüle 161109
DNS açıksa kapatmayı deneyebilirsin.

Merhaba,

Eğer VPN kapat aç yaptıysanız IP değiştiği için bağlantıda kopmalar olabiliyor. VPN veya DNS kullanmadan deneyin.

VPN falan kullanmıyorum doğrusi düne kadar öyle bir sorun yoktu. Ansızın oyun hesabıma bağlanamamaya ve Microsoft hizmetlerinede tarayıcı üzerinden ulaşamıyorum. Telefonuda defalarca aç kapa yaptım.