SAGNSAGSKAPGOJMEWPGÖASĞPFSLGEWĞPGLSAPĞGMNOPSAGÖPASGSAGSA
Yarma ya. Sen de burada motivasyon videosu izlemis bilgili bir abiye benziyorsun. Marjinal bir adamsin galiba. Telefon falan kullanmiyorsundur, sabah 5'te kalkip soguk dus falan da aliyorsundur eminim. Biraz inceledim gym hakkinda mesajlarin da var, anliyorum.

Kafaniza gore millete kalip uydurmayi bir biraksaniz mi artik?
Konu sahibine diyecegim sey ise muhtemelen ayni seyi daha once 200 kere yapmis olmaniz. Kac yasindasiniz bilmiyorum ama hepimiz kucuklugumuzden bu yana Minecraft'i defalarca kez yeni sunucular ile oynayip durduk, oyunun delisi falan olup otomasyon sistemlere, buyuk sehir insa etmelere falan dalmasak da defalarca ilk odun kirildi, ilk gece madenler yapildi, evler insa edildi, rollenildi. Bir seyi defalarca yapinca insan yoruluyor artik ayni seylerin heyecan yaratmayacagini bildigi halde o seylere devam etmekten.

Oyunun delisi olmak konusuna gelirsek bile iste herkes o kadar farkli ve o kadar ayni olmak zorunda da degil ki, siz de oyunu onlar gibi oynamak zorunda degilsiniz. Yillardir ayni arkadas grubumla takilirim, biri mobil oyun delisi, biri dizi/film delisi, birisiyse hikayeli oyunlara kafayi takmis cinsten. Ben de mesela aradigimi cogunlukla rekabet unsurunda bulurum ki 3600 saat CS'em var. :rolleyes:

Yani kisaca herkesin hevesi herkese uymak zorunda degil. Kendi hosuna giden seyi bul ve onu yap ozenti fikirler iyi olmuyorsa.