Bütçe
20.000 TL
En maksimum bütçem 35k. Tek kriterim küçük olması. Diğer arkadaş mATX destekli küçük kasalara bak gibi mantıklı bir tavsiye verdi, bir bakacağım. 18x38x29 civarı şu anda elimde olan kasa.

Olur evet ama sadece anakarttan avantajınız olur diğer bileşenlerde olmaz, kabaca toplamda 5000 TL kar edersiniz mATX toplanırsa, 35k bütçede ne yapılabilir bir bakayım.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
SSD.
PSU (Değiştirilebilir model bulamadım)
Soğutucu.

Burası 25000 TL tutuyor.

Ekran kartı olarak RX7600 alınabilir ama ben 8-9 bin civarına 2. El temiz bir 6700XT öneririm.

@dursunduruyor

F/P ITX anakart bulmak çok zor.

Son düzenleme:
Olur evet ama sadece anakarttan avantajınız olur diğer bileşenlerde olmaz, kabaca toplamda 5000 TL kar edersiniz mATX toplanırsa, 35k bütçede ne yapılabilir bir bakayım.

İşlemci.
Anakart.
RAM.
SSD.
PSU (Değiştirilebilir model bulamadım)
Soğutucu.

Burası 25000 TL tutuyor.

Ekran kartı olarak RX7600 alınabilir ama ben 8-9 bin civarına 2. El temiz bir 6700XT öneririm.

@dursunduruyor

F/P ITX anakart bulmak çok zor.
Evet ya sadece anakart sırf itx olsun diye 5k ekliyor toplama. ITX dizmek gerçekten zormuş. Önerilerinizi not edeceğim çok teşekkür ederim.

@Merdt @20424 ibre tamamen tersine döndü 😂 https://www.jumbum.com.tr/C6-Black?search=c6&description=true&sort=p.price&order=ASC kasayı aldım, mATX desteği var. Daha ucuza çözsem daha iyi olur sonuçta 1080p kullanılacak. Diğer bileşenleri halledebilirim ama özellikle PSU önerebilir misiniz? Tekrardan çok sağ olun.

Son düzenleme: