Biri bölgesel karartırken diğerinde tüm pikseller kapanıyor. OLED tabii ki de bariz üstün ama bu bütçede 4K OLED yok. Biraz üstünde 2K OLED var. Mini LED monitörlerde yanma durumu olmaz.
Biri bölgesel karartırken diğerinde tüm pikseller kapanıyor. OLED tabii ki de bariz üstün ama bu bütçede 4K OLED yok. Biraz üstünde 2K OLED var. Mini LED monitörlerde yanma durumu olmaz.
Mini LED IPS ve VA gibi panellere eklenen bir arka aydınlatma türü. Doğal olarak OLED tepki süresi, renk kalitesi, siyah kalitesi, ekran tekdüzeliği vs harika. Parlaklık haricinde bir numara.
Mini LED alınır mı? Bilmiyorum ama MSI monitörlerin renk kalitesi çok iyi oluyor. Arkadaşımda var bir tane direkt taktı öyle kullanıyor yok renk ayarı, kontrast ayarı, parlaklık ayarı vs. uğraşmıyorsun. Nasip olursa ben de OLED bir monitör alacağım çok iyi görüntüleri var gerçekten. Alırsam da ya ASUS ya da MSI alırım muhtemelen.
Mini LED alınır mı? Bilmiyorum ama MSI monitörlerin renk kalitesi çok iyi oluyor. Arkadaşımda var bir tane direkt taktı öyle kullanıyor yok renk ayarı, kontrast ayarı, parlaklık ayarı vs. uğraşmıyorsun. Nasip olursa bende OLED bir monitör alacağım çok iyi görüntüleri var gerçekten. Alırsam da ya ASUS'ya da MSI alırım muhtemelen.