Biri bölgesel karartırken diğerinde tüm pikseller kapanıyor. OLED tabii ki de bariz üstün ama bu bütçede 4K OLED yok. Biraz üstünde 2K OLED var. Mini LED monitörlerde yanma durumu olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri bölgesel karartırken diğerinde tüm pikseller kapanıyor. OLED tabii ki de bariz üstün ama bu bütçede 4K OLED yok. Biraz üstünde 2K OLED var. Mini LED monitörlerde yanma durumu olmaz.

Hocam siz OLED kullanıyordunuz değil mi? Mini LED ile OLED renk kalitesi ve gecikme süresi olarak hangisi daha iyidir?

Hocam siz OLED kullanıyordunuz değil mi? Mini LED ile OLED renk kalitesi ve gecikme süresi olarak hangisi daha iyidir?

Mini LED IPS ve VA gibi panellere eklenen bir arka aydınlatma türü. Doğal olarak OLED tepki süresi, renk kalitesi, siyah kalitesi, ekran tekdüzeliği vs harika. Parlaklık haricinde bir numara.

Peki alınır mı hocam? Önerebileceğiniz başka Mini LED 4K monitör var mı?

Ve hocam acaba bu monitör iyi midir?

Peki alınır mı? Hocam önerebileceğiniz başka mini LED 4K monitör var mı?

Ve hocam acaba bu monitör iyi midir? https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSWV...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Mini LED alınır mı? Bilmiyorum ama MSI monitörlerin renk kalitesi çok iyi oluyor. Arkadaşımda var bir tane direkt taktı öyle kullanıyor yok renk ayarı, kontrast ayarı, parlaklık ayarı vs. uğraşmıyorsun. Nasip olursa ben de OLED bir monitör alacağım çok iyi görüntüleri var gerçekten. Alırsam da ya ASUS ya da MSI alırım muhtemelen.

Mini LED alınır mı? Bilmiyorum ama MSI monitörlerin renk kalitesi çok iyi oluyor. Arkadaşımda var bir tane direkt taktı öyle kullanıyor yok renk ayarı, kontrast ayarı, parlaklık ayarı vs. uğraşmıyorsun. Nasip olursa bende OLED bir monitör alacağım çok iyi görüntüleri var gerçekten. Alırsam da ya ASUS'ya da MSI alırım muhtemelen.

Anladım hocam teşekkür ederim acaba arkadaşınızın aldığı MSI monitör OLED mi Mini LED mi?