Detaylar
Kim cevapladı?PC Uzmanı
Başarılı
Peki hocam teşekkür ederim sizce aradaki fiyat farkını verip XG32UCWMG mi alayım yoksa bu MSI Mini LED yeterli olur mu?
Bence en az 25-30 bin fiyat farkı olur.
OLED tabii ki her yönden daha iyi ama mini LED IPS panellerde de renk kalitesi yeterince iyi oluyor ve yanma gibi dertleri yok. O yüzden tercih edilebilir belki.
Son düzenleyen: Moderatör:
K13N
Başarılı
Peki hocam teşekkür ederim sizce aradaki fiyat farkını verip XG32UCWMG mi alayım yoksa bu MSI Mini LED yeterli olur mu?
Bence en az 25-30 bin fiyat farkı olur.
"Yeterli" tanımınızı bilemediğim için yorum yapamıyorum, en iyi deneyimi istiyorsanız tabi ki OLED almalısınız ama şahsen ben Mini LED tercih ederdim.
PC Uzmanı
Başarılı
"Yeterli" tanımınızı bilemediğim için yorum yapamıyorum, en iyi deneyimi istiyorsanız tabii ki OLED almalısınız ama şahsen ben mini LED tercih ederdim.
Peki hocam nedenini sorabilir miyim neden Mini LED tercih ederdiniz? Ben de büyük ihtimalle Mini LED alacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
Hunharca kullanacaksan Mini LED, üsturuplu kullanacaksan OLED.
Bunun dışında odan çok ışık alıyorsa Mini LED bir monitör seçmen yararına olur. Parlaklık bakımından OLED'e kıyasla daha yüksekler.
Bunun dışında odan çok ışık alıyorsa Mini LED bir monitör seçmen yararına olur. Parlaklık bakımından OLED'e kıyasla daha yüksekler.
Mini LED bir panel türü değil, arka aydınlatma türü. Yani Mini LED arka aydınlatmayı IPS veya VA panel ile desteklemen gerekiyor. Mini LED'de piksel yok. Piksel işlevini VA veya IPS panel ekleyerek tamamlıyorsun.Yok IPS idi sanırım veya VA.
OLED veya Mini LED alacak para çoğu kişide yok![]()
K13N
Başarılı
Peki hocam nedenini sorabilir miyim neden Mini LED tercih ederdiniz? Ben de büyük ihtimalle Mini LED alacağım.
Sabit, piksellerin çok değişmediği ekrana çok baktığım için. OLED'de bir tık risk oluyor o.
PC Uzmanı
Başarılı
Sabit, piksellerin çok değişmediği ekrana çok baktığım için. OLED'de bir tık risk oluyor o.
Hocam peki kararımı değiştirip OLED almaya karar verdim ben ama sizce hangi monitör daha iyidir Gigabyte MO27Q28G mi daha iyi olur yoksa XG32UCWMG mi ben 4K çözünürlük istiyorum ondan arada kaldın.
Hocalarım sizce ne yapmalıyım @Hamza Ensar Sağlam @BerkayZ87 @2254
Son düzenleme:
Hocam peki kararımı değiştirip OLED almaya karar verdim ben ama sizce hangi monitör daha iyidir Gigabyte MO27Q28G mi daha iyi olur yoksa XG32UCWMG mi ben 4K çözünürlük istiyorum ondan arada kaldın.
Hocalarım sizce ne yapmalıyım @Hamza Ensar Sağlam @BerkayZ87 @2254
Ben olsam MO27Q28G alırdım. Ne kadar yeni nesil OLED panel o kadar iyi renkler ve dayanıklılık.
PC Uzmanı
Başarılı
Ben olsam MO27Q28G alırdım. Ne kadar yeni nesil OLED panel o kadar iyi renkler ve dayanıklılık.
Ama MO27Q28G 2K hocam ya
Ama MO27Q28G 2K hocam yaben 4K istiyorum ne yapacağım ya bir türlü karar veremiyorum 4K kullanınca vazgeçmekte istemiyorum ama içimden diyorum şimdi yeni nesil çıktı renkler parlaklık vs her şey daha iyi.
Hocam kaliteli panele sahip IPS monitörlerde var arkadaşımın ki gibi. İlla OLED veya mini LED almak zorunda değilsiniz bence.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-