XG32UCWMg yanlış bilmiyorsam 3. nesil WOLED kullanıyor. 4. nesil QD-OLED'den de kötü o. Onun yerine mat kaplamalı 4. nesil WOLED'i geçtim QD-OLED gen4 panelli bir monitör bile daha iyi olur.

Hocam 4.nesil QD-OLED kullandım PG27UCDM kullandım ama o mor renk tonu beni çok rahatsız etti o yüzden WOLED'e daha yakınım.

Hocam 4.nesil QD-OLED kullandım PG27UCDM kullandım ama o mor renk tonu beni çok rahatsız etti o yüzden WOLED'e daha yakınım.

3. nesil WOLED'lerin de metin okunulurluğu ve renk gamutu yeni panellere göre leş gibi :D Ayrıca yanma konusunda daha çok korkulması gerekiyor çünkü daha eski panel.

Eski teknolojiye yüksek para verilmez.

3. nesil WOLED'lerin de metin okunulurluğu ve renk gamutu yeni panellere göre leş gibi :D ayrıca yanma konusunda daha çok korkulması gerekiyor çünkü daha eski panel.

Eski teknolojiye yüksek para verilmez.

Haklısınız hocam Max kaç para verilir bu XG32UCWMG e bence 50k olursa alınabilir gibi ama bilemedim. Keşke Tandem WOLED monitörler çeşitlenip çoğalsa.

30K'den fazlasını hak etmiyor :D WOLED Gen4 daha yeni çıktı birkaç aya model çeşitliliği görürüz.

Doğru diyorsunuz hocam ama işte 4K olunca bir de üstüne OLED olunca fiyat uçuyor keşke 30k olsa.

30K'den fazlasını hak etmiyor :D WOLED Gen4 daha yeni çıktı birkaç aya model çeşitliliği görürüz.

İnşAllah hocam ya 4K WOLED Gen4 bekliyorum ama sabrım taştı artık diyorum direk XG32UCWMG çekiyim oda herhalde bu hafta satışa çıkacak inşAllah.

ben 2k düşünüyorum hepsi kavisli modeller düz model bulamıyorum. sonra 4kmı alsam diyorum ondada yüksek fps alamıyıcam ne zormuş ya ben kasadaki parçaları toplarken daha az yorulmuştum :D