- Makaleler
- 14
Güzel bir şeye benziyor. Güçlü mü peki?Geçen hafta bunu aldım. Günü kurtarıyor. Bursa cehennem.
Güzel bir şeye benziyor. Güçlü mü peki?Geçen hafta bunu aldım. Günü kurtarıyor. Bursa cehennem.
Geçen hafta bunu aldım. Günü kurtarıyor. Bursa cehennem.
14 yorum var. 14'ü de olumsuz.Dün şu ürünü 1500'e sattılar. Evde klima olmasa çökecektim. Vantilatör ihtiyacınız dün çıksa daha iyi olurmuş. Tekrar indirime girebilir bir ihtimal.
![]()
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KOENIC KTF 1026 Kule Tipi Vantilatör Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Kullanmadım, bilmiyorum. Kırmızı forumda kullananlar güzel demiş.
O sitenin moderasyonu aşırı kötü durumda. Yorumlar bot veya tarafcıl olabilir.Kullanmadım, bilmiyorum. Kırmızı forumda kullananlar güzel demiş.
Bu da listeme girdi.Aksesuarcı Şarjlı Masaüstü Vantilatör, 3 Hız Kademesi, 180° Ayarlanabilir Dönüş, Soğutucu, Sessiz Fan - Fiyatı, Yorumları 1 yılına girdi hala çalışıyor 3 kademeli ortalama 4 saat gidiyor.
Yakın mesafede gayet yeterli gücü.
Genel anlamda öyle dediğiniz gibi. Nefret ettiğim bir forum. Arada güzel indirim paylaşıyorlar diye giriyorum.O sitenin moderasyonu aşırı kötü durumda. Yorumlar bot veya tarafcıl olabilir.
O sitenin moderasyonu aşırı kötü durumda. Yorumlar bot veya tarafcıl olabilir.
Bu da listeme girdi.
Mümkün ise Type-C ile şarj edilebilen mini fan arıyorum. Şey. Ev yanıyor da. Klima yine arıza yapıp duruyor:')
PC masasına koyacağım direkt.
Umarım şakadır bu. Az önce bundan parçaladım.