İnceleme Mini Termal Yazıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1138
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 553

1138

Uzman
Makaleler
6
20-30 gün öncesinde AliExpress'te vergi dahil 50 TL'ye düşmüştü ve alanlardan biriside ben oldum. Cuma günü geldi ve denemek için pek çok fırsatım oldu. Artı ve eksileri ile elimden geldiğince anlatmata çalışacağım.

Tasarım:
Öncelikle çok tatlı durduğunu söylemeliyim. Bluetooth hoparlör esintisi olsa da arkasından çıkan kağıdı görünce yazıcı olduğunu anlıyorsunuz. Yeşil ve pembe olmak üzere 2 rengi bulunmakta.

Kutu İçeriği:
Kutu içeriğinde 1 adet yazıcı, 1 adet type-c kablo, bir adet kullanım klavuzu bulunmaktadır.

Alınan Çıktılar:

Ürünün Türkiye fiyatı 700+ TL. Hem yurtiçi hem yurtdışından alabileceğiniz linkleri ekleyeceğim. Yeniden olası bir kampanyada temin edebilirsiniz. Bana soracak olursanız 50 TL'ye bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz lakin 700 TL'ye mantıklı olmadığını düşünüyorum.

AliExpress
Hepsiburada

Son düzenleme:

Sabah elime ulaştı, ben çok sevdim, mükkemel değil ama sonuçta 47TL.

Benim konumdan yararlanmanız beni mutlu etti açıkcası Güle güle kullanın.
Yanlış hatırlamıyorsam konuyu gece açmıştınız daha mesaj atılmadan görüp almıştım. Technopat hesabımı sildiğim için konuya katılmamıştım, burada olduğunuzu görmek güzel oldu teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…