Detaylar
Kim cevapladı?ornitorenk
Uzman
Bir kez de eli düzgün bir oyun verin de oynayalım be kardeşim. Oyun 1990 yılında yapılmış bir oyuna benziyor.
Bu oyunları yapımcı ücretsiz yapıyor, Steam dağıtmıyor. Steam'in öyle bir hizmeti yok.Bir kez de eli düzgün bir oyun verin de oynayalım be kardeşim. Oyun 1990 yılında yapılmış bir oyuna benziyor.
TestamenT
Başarılı
İncelemeler fena değil aslında. Ayrıca Steam'de bedava çöp olsa alırımBir kez de eli düzgün bir oyun verin de oynayalım be kardeşim. Oyun 1990 yılında yapılmış bir oyuna benziyor.
ornitorenk
Uzman
O zaman ben şunu düşünürüm bu platformlar zaten ederi ücretsiz olan oyunları ücretsiz veriyor ve bizlerin övgüsünü bekliyor.Bu oyunları yapımcı ücretsiz yapıyor, Steam dağıtmıyor. Steam'in öyle bir hizmeti yok.
Steam dağıtmıyor dedim, Epic ve diğer platformlar dağıtmıyor demedim.O zaman ben şunu düşünürüm bu platformlar zaten ederi ücretsiz olan oyunları ücretsiz veriyor ve bizlerin övgüsünü bekliyor.
ornitorenk
Uzman
O zaman ben şöyle düşünürüm diğer platformlar bu konuda daha iyi.Steam dağıtmıyor dedim, Epic ve diğer platformlar dağıtmıyor demedim.
Parasını verip almayı deneyebilirsin, gayet güzel oyunlar var parasını verince. Yazıklar olsun Steam'e RDR2'yi bedava yapmıyor!Bir kez de eli düzgün bir oyun verin de oynayalım be kardeşim.
ornitorenk
Uzman
Parasını verip almayı deneyebilirsin, gayet güzel oyunlar var parasını verince. Yazıklar olsun Steam'e RDR2'yi bedava yapmıyor!
O zaman ben şöyle düşünürüm bir kere de RDR2 verin be kardeşim.
Üzgünüm, ben hayatımda bu kadar kötü bir bakış açısı görmedim. Çoğu bedava oyun konusuna gelip oyunu kötülüyorsun. İşverenin gelip sana ''1 ay bedava çalış, yeter artık her ay maaş alıyorsun'' dese tamam diyecek misin?O zaman ben şöyle düşünürüm: ''Bir kere de RDR2 verin be kardeşim.''
Her emeğin bir karşılığı vardır, çoğu AAA oyuna devasa bütçeler harcanıyor. Ya emeğin karşılığını verir, parasını verip alırsın ya da gidersin malum yöntemle indirir oynarsın. Bedavaya sahip olduğun bir şeyi bile kötülemek nasıl bir bakış açısı ben anlamlandıramıyorum. Beğenmiyorsan oynamak zorunda değilsin, kütüphanene eklemek zorunda bile değilsin. Sözleşmede bedava verilen oyunlar oynanmak zorundadır diye bir madde bulunmuyor.
Yeni konular
-
-
-
HP Victus 16 bakımı için termal pad ve putty yeterli mi?
- abdulselambabaoyunda
-
-
-