Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar, başlıktan da anlayacağınız üzere garip bir durum içerisindeyim.
Dün SSD'ye attığım format ile birlikte Windows 11 yükledim, sürücülerimi güncelledim. Bugün ise R6 oynarken bir anda bilgisayarım kilitlendi ve "Kernel Data Inpage Error" hatası aldım. Biraz bekledim ama %0 artmayınca dereceli maçıma dönebilmek için güç tuşundan bilgisayarımı yeniden başlattım. Tabii ki minidump dosyası da oluşmadı. Minidump dosyası oluşabilmesi ve hatanın kaynağını kesin olarak bulabilmek için aynı türden mavi ekran hatasını nasıl alabilirim?
R6'ya tekrar girip biraz oynadım ama işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Diğer disklerime göre yeni aldım sanırım birkaç ay oluyor. 4-5 kez format attım aldığımdan beri. HDD'yi çıkartıp ne yapmalıyım ?
@bicy in de dediği gibi Seagate sorunlu. Verilerin varsa yedekle ve bir daha kullanma. Bir daha da Seagate alma.

2 Diski de çıkarttım şimdilik herhangi bir hata almadım, yapabileceğim başka bir şey var mı ?
Windows 10 kullanmak. 11'de çok fazla sorun yaşanıyor hala. Olay yöneticisi verilerini inceledim bir sürü sürücü sorunu var.
2 Diski de çıkarttım şimdilik herhangi bir hata almadım, yapabileceğim başka bir şey var mı?

2 diski de çıkarmana gerek yoktu aslında, şu SSD'yi dün aldıysan ve onu bağladıktan sonra olduysa HDD değerleri kötü olmasına rağmen yine SSD sorunu olabilir diyecektim. Yeni değilse bir sorun yok.

2 diski de çıkarmana gerek yoktu aslında, şu SSD'yi dün aldıysan ve onu bağladıktan sonra olduysa HDD değerleri kötü olmasına rağmen yine SSD sorunu olabilir diyecektim. Yeni değilse bir sorun yok.
Hazır HDD'yi çıkartmışken diğer SSD'yi de çıkartayım dedim. Belirttiğim gibi SSD'yi alalı birkaç ay oluyor. Nedense Windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşamıyordum. Windows 11 yükleyeyim dedim, böyle oldu. Başka insanlarda niye olmadığını sorguluyorum şu an. Sonuç olarak sanırım hatayı tekrar alana dek sorunu kesin olarak anlama yolum yok gibi 😔

Diğer disklerime göre yeni aldım sanırım birkaç ay oluyor. 4-5 kez format attım aldığımdan beri. HDD'yi çıkartıp ne yapmalıyım ?
@bicy in de dediği gibi Seagate sorunlu. Verilerin varsa yedekle ve bir daha kullanma. Bir daha da Seagate alma.

2 Diski de çıkarttım şimdilik herhangi bir hata almadım, yapabileceğim başka bir şey var mı ?
Windows 10 kullanmak. 11'de çok fazla sorun yaşanıyor hala. Olay yöneticisi verilerini inceledim bir sürü sürücü sorunu var.

Son düzenleme:
Çözüm