Planlanmıyor Minidump olmayan mavi ekran konusu onaylanmasın

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Alperen Arslan

Üstün
Makaleler
1
Özellikle minidump dosyası oluşmaması durumu haricinde minidump dosyası ya da bir procces monitor raporu vs. tarzı bir bilgi sunmayan mavi ekran konuları reddedilsin ya da düzenlenmesi istensin.

Mavi ekran konularının en az %80'inin ilk mesajı "Bizimle minidump dosyasını paylaşın." oluyor. Konunun onaylanıp onaylanmamasını geçtim en azından konuyu açan kişinin önüne "minidump dosyasını yükledim" gibi bir onay mesajı çıksın. Onay verilmeden konu açılmasın.

Forumda zaten hali hazırda konu açılırken onay mesajı çıkma özelliği var.

Bence bu kategoriye özel bu şekilde bilgi verecek bir dosya yükledim şeklinde uyarı çıkabilir.

Son düzenleme:
Artı -15 Eksi
+ Bir de bazı durumlarda bu dosyalar oluşmuyor.

Ben Minidump nedir bilmiyorum mesela. Mavi ekran sorunum olursa neden yardım alamayayım?

+ Bir de bazı durumlarda bu dosyalar oluşmuyor.

Konuya bilerek özellikle bu durum haricinde diye başladım.
Özellikle minidump dosyası oluşmaması durumu haricinde...

Kullanıcının karşısına çıkacak onay sayfasında "Minidump nasıl paylaşılır" rehberinin linki koyulabilir. Zaten minidump dosyası paylaşılmadan bir şey yapılmıyor önce minidump paylaşılması isteniyor.

Bir oturuşta bulduğum ilk mesajında minidump istenen konular:​

Bunun yerine konuyu oluşturan adamdan konuyu oluşturmadan önce isteyelim diyorum ben de.
Onaylanmasın ile dediğin arasında farklar var dostum.
He diyorsan ki, oraya koyalım bir şey ve ona isteğe bağlı olarak dosya atılabilsin. O bir derece mantıklı ama diğeri bence mantıksız. Ben bilmiyorum mesela.

Rica ediyorum konuyu okumadan mesaj yazmayın. Kötü bir üslup oldu özür diliyorum bunu yazdığım için @Oltran .

Konunun onaylanıp onaylanmamasını geçtim en azından konuyu açan kişinin önüne "minidump dosyasını yükledim" gibi bir onay mesajı çıksın. Onay verilmeden konu açılmasın.
Onay mesajına minidump yükleme rehberi linkini koyulur ve olay çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…