@mete01 hocam Juo'nun kontrollerinin Ugreen tarafından yapıldığına dair bir kaynak var mı? Markanın iyi olduğunu bende araştırmalarım sonucu öğrendim ama bu dediğinizi ilk defa duydum.

Bu arada Juo'nun sahibi maxitekno ve kendisi aynı zamanda Ugreen'in Türkiye disbritörü :)...

Hocam ben onu 1 kaynakta okudum tam hatırlamıyorum. ChatGPT'ye sorduğumda doğrulamıştı. Bir araştırayım.

Buldum hocam eskidenmiş ama.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250811-001209.webp
    Screenshot_20250811-001209.webp
    297 KB · Görüntüleme: 46
Hocam ben onu 1 kaynakta okudum tam hatırlamıyorum. ChatGPT'ye sorduğumda doğrulamıştı. Bir araştırayım.

Buldum hocam eskidenmiş ama.

Hocam hele bir komut verseydiniz de şu anki tedarikçi kimmiş, bulsaymış :D.

Ugreen'in Türkiye sitesinde 30W'lık PD destekli adaptörün satın alma linkine basınca beni Juo'nun 35W'lık PD destekli adaptörüne yönlendiriyor.

Bu Ugreen anlaşması halen devam ediyor sanki :)...

Juo almayacagim sanirim. Iyi yorumdan cok kotu yorum var. Baseus marka Powerbank'in yorumlari iyiydi. O yuzden hemen almistim. Memnun kalmistim. Fakat su an isime yaramiyor.

Bilemiyorum. Adaptör kısmında da neredeyse olumsuz yorum yok. Zaten bende 35W'lık bir modelini almıştım. Yarın gelir herhalde, bu Ugreen meselesi çok iyi oldu :).

Umarım gelen adaptör Samsung hızlı şarj destekliyordur. İşte o zaman bundan sonra adaptör önerisi isteyen herkese ısınma sorunlu Spigen yerine bu Juo'yu önereceğim :).

Ama bu Powerbank işine bi' bakayım...

Bilemiyorum. Adaptör kısmında da neredeyse olumsuz yorum yok. Zaten bende 35W'lık bir modelini almıştım. Yarın gelir herhalde, bu Ugreen meselesi çok iyi oldu :).

Umarım gelen adaptör Samsung hızlı şarj destekliyordur. İşte o zaman bundan sonra adaptör önerisi isteyen herkese ısınma sorunlu Spigen yerine bu Juo'yu önereceğim :).

Ama bu Powerbank işine bi' bakayım...
Ben gecen Spigen'in 45W'lik bir sarj aletini aldim. Elimi sarj aletine surdugumde ates gibi yaniyor. Abarttiklari kadar iyi oldugunu sanmiyorum. Fakat hizli sarj ediyor bayagi.

Ben gecen Spigen'in 45W'lik bir şarj aletini aldim. Elimi şarj aletine surdugumde ates gibi yaniyor. Abarttiklari kadar iyi oldugunu sanmiyorum. Fakat hizli şarj ediyor bayagi.

Ne iyisi, keşke öyle olsa... Bildiğin fason Çin malına logo basıyorlar gibi. Ayrıca o kadar çok şikayet var ki ısınmayla ilgili, ısınmadan yanan adaptör vakaları da gördüm bu Spigen'de...

Hızlı şarj etse ne yazar, o ısı bir gün ya cihaza ya adaptöre ya da ikisine birden naneyi yedirtecek :D.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Birkaç gün önce bende aldım hatta 45W tek port modelini. Ama voltajda dalgalanmalar gözlemledim, iade edeceğim çok büyük ihtimalle...

@Simon hoca şimdi bahsettiğimiz Juo PowerBank'a baktım da olumlu yorumlar da var, olumsuz yorumlar da... Yine belli ki Ugreen marka bir ürün temel alınmış, çünkü şu linkteki ürünü almaya çalışınca bizi bahsettiğimiz Juo marka ürüne yönlendiriyor.

Bu da ürünün incelemesi gibi bir şey :)...

Ben senin yerinde olsam Amazon üzerinden alır ve bir şans verirdim. Beklediğim gibi çıkmadığını fark ettiğimde de iade ederdim üzerinden fazla zaman geçmeden, zaten Amazon iade konusunda sorun çıkarmıyor bildiğin gibi :).

Son düzenleyen: Moderatör:
@Simon hoca şimdi bahsettiğimiz Juo PowerBank'a baktım da olumlu yorumlar da var, olumsuz yorumlar da... Yine belli ki Ugreen marka bir ürün temel alınmış, çünkü şu linkteki ürünü almaya çalışınca bizi bahsettiğimiz Juo marka ürüne yönlendiriyor.
Muhtemelen bu Ugreen'in Turkiye pazarina farkli isimle sundugu bir powerbank varyasyonu. Cunku dedigin gibi Ugreen'in sayfasi direkt olarak Juo'ya yonlendiriyor bizi.

Izleyecegim, tesekkur ederim.
Ben senin yerinde olsam Amazon üzerinden alır ve bir şans verirdim. Beklediğim gibi çıkmadığını fark ettiğimde de iade ederdim üzerinden fazla zaman geçmeden, zaten Amazon iade konusunda sorun çıkarmıyor bildiğin gibi :).

Sans verebilirim. Gozume f/p gozuktu. Muadili 700 TL daha pahali cunku.