Mirror's Edge tüm bölümlerin kilidi nasıl açılır?

Makaleler
1
Bu oyun da maalesef ki EA'in yetim bıraktığı oyunlardan biri, cloud save yok. Format attığım için garip bir şekilde yedeğini almama rağmen save dosyası da çalışmıyor, okumuyor direkt.
Bu yüzden tüm bölümlerin kilidini açmak istiyorum ki, 6. chapterdan yoluma devam edebileyim.

Bunun bir yolu var mıdır? UnlockAllLevels konsol komudu işime yaramadı. PCGamingWiki'de de işe yarar bir şey göremedim, teşekkürler.

Not defteriyle açamıyomusunuz?
Hayır, .dat dosyasının net bir karşılığı yok zaten. Data anlamına geliyor, her oyun motoru farklı yorumlar onu.
Tdgame klasoründe sadece savefiles konumu mu var?
Config klasöründeki dosyalar grafik ve tuş ataması ayarlarıyla ilgili, oyun kaydıyla ilgili sadece görseldeki dosya var.

İnternette full save dosyası da aranabilir.
Bu oyunun geliştirme döneminin arka planını merak ediyorum.

Şöyle bir sistem yapmışlar, save dosyasının ismi sizin Windows kullanıcı adınızla aynı, dolayısıyla eğer benim gibi tüm Windows kurulumunu Mirror's Edge'e göre yapmadıysanız () - yani kullanıcı adını farklı yaptıysanız - dosyayı okumuyor, dahası dosya adını değiştirseniz dahi dosyayı okumuyor.

Internet'ten save.dat adlı %100 tamamlanmış bir dosya buldum, onu denedim. Sonuç aynı, direkt save okumuyor oyun.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirmisiniz?

@brkyozell, EA kendisine küfür edilmesini seviyor sanırım

Ve bu işin sonu oyunu ya baştan oynamakla bitecek ya da "seveyim böyle işi" diyip salmakla, ikincisi olacak gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…