Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Ben tam tersini yapıyorum. Kol veriyorum ve ikimiz Cat Quest açıp oynuyoruz.
cevherivettel
Uzman
Sizinki sevimli ve tatlı misafir çocuğu hocam, bana hep modem ve PC'nin bağlı olduğu üçlü prizin fişini çekenler denk geliyor.Ben tam tersini yapıyorum. Kol veriyorum ve ikimiz Cat Quest açıp oynuyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Eve gelip bilgisayarda oynamak isteyen misafir çocuklarını savuşturmak için hangi oyunlar kullanılabilir? Benim misafir çocuğu sorunum yok, konuyu bilgi için açtım.
Ağırlıklı olarak korku oyunları üzerinden gitmek istiyorum fakat çocuğun sıkılmasını sağlayacak oyunlar da önerebilirsiniz.
Outlast
Maze Game. Bir daha odaya bile giremez.
Güç zehirlenmesi
Uzman
Korku oyunu olarak dehilde jumpscare olarak google da oyunlar var.
Ve bu arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum. Üstün araştırmalarım sonucu şu oyunlar fazla korkunç değil kendiniz de bakabilirsiniz. Labirentteki Cadı, oyunun adı bu. Google'dan açılıyor. Oradaki kadın dünyanın en cimri kadınının yüzünü değiştirerek yapılmış. Labirentte gittiğin bir oyun, çok kısa bir oyun.Korku oyunu onermem cocuk bilgisayar oynamasin diye uzerinde olumsuz psikolojik etkiler birakabilecek oyunlar oynatmaya gerek yok.
Bir diğer oyun "3 Fark". Bu da fazla korkunç değil. Bunları tavsiye ederim dostum.
troken
Başarılı
Outlast'tan bir çocuk niye korkü yav aksine zevk alan.
Spartan
Başarılı
Five nights at freddy's aç ve kulaklığın sesini fulle. 1 kez jumpscare yedikten sonra bi daha PC'nin 15 metre yakınına bile girmezler.İşin fantezi ve psikopatlık tarafı için korku oyunu önerisi istemiştim.
Bazı bilgisayar sahipleri misafir çocuklarını savuşturmak için Outlast gibi oyunlar açıyordu.