Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Varsa tarih kategorisinde açılabilir bence.
- Makaleler
- 4
Tarih kategorisinde alt kategori olarak yer alabilir. Artıladım.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Tarih
Konunun Tarih veya Felsefe kategorisine açılması daha mantıklı. Felsefe hakkında temel bilgiye sahipseniz zaten mitolojinin Felsefenin gelişiminde büyük bir payı olduğunu bilirsiniz. Ek olarak efsanevi/destansı bir anlatımı olması nedeniyle edebiyatı bile ilgilendirebilir. Mesela Homeros’un destanları edebi metinlerdir. Sırıtmaz yani Tarih, Edebiyat ve Felsefe kategorisinde, çok da gerekli değil.
Tüm onların bir kategorisi varken niye mitolojinin yok?Konunun Tarih veya Felsefe kategorisine açılması daha mantıklı. Felsefe hakkında temel bilgiye sahipseniz zaten mitolojinin Felsefenin gelişiminde büyük bir payı olduğunu bilirsiniz. Ek olarak efsanevi/destansı bir anlatımı olması nedeniyle edebiyatı bile ilgilendirebilir. Mesela Homeros’un destanları edebi metinler de denebilir. Sırıtmaz yani Tarih, Edebiyat ve Felsefe kategorisinde, çok da gerekli değil.
Bilmiyorum. Ben yönetici ya da moderatör ya da geliştirici değilim.Tüm onların bir kategorisi varken niye mitolojinin yok?
Açılabilir, açması basit zaten, XenForo sitemde denemiştim.
Tüm onların bir kategorisi varken niye mitolojinin yok?
Arz-talep meselesi. Talep olursa ya da sürekli bununla ilgili konu açılıyorsa açılır. Mitoloji konusu neredeyse hiç görmedim mesela.
Şimdilik Tarih veya Felsefe kategorisine oluşturun, konuya gelecek etkileşime göre yeni bir kategori açabiliriz.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-