18'i doldurduktan sonra kendime bir Midas hesabı açtım. Bugün bir mesaj gelmiş. MKK sicil no oluşturulmuş şifre oluşturmak için bir numarayı aramamı istiyor. Bunu yapmalı mıyım? Nedir bu MKK? Yapmazsam sonradan sıkıntı oluşturur mu?
18'i doldurduktan sonra kendime bir Midas hesabı açtım. Bugün bir mesaj gelmiş. MKK sicil no oluşturulmuş şifre oluşturmak için bir numarayı aramamı istiyor. Bunu yapmalı mıyım? Nedir bu MKK? Yapmazsam sonradan sıkıntı oluşturur mu?
O zaman verilen numarayı arayıp şifre oluşturmalı mıyım?
444 0 655 diye sabit bir numara verilip aranmam istenmiş. Bunu arayıp şifreyi tanımlamam gerek galiba sadece.
O zaman verilen numarayı arayıp şifre oluşturmalı mıyım?
444 0 655 diye sabit bir numara verilip aranmam istenmiş. Bunu arayıp şifreyi tanımlamam gerek galiba sadece.
Normalde öyle bir şey lazım değil diye biliyorum. Hiçbir bankada böyle bir şeye gerek yok ancak internetten numaraya bakın. Midas'ın resmi numarasıysa arayın gitsin. Zaten yapmanız lazım.
Normalde öyle bir şey lazım değil diye biliyorum. Hiçbir bankada böyle bir şeye gerek yok ancak internetten numaraya bakın. Midas'ın resmi numarasıysa arayın gitsin. Zaten yapmanız lazım.
Bankalarda yatırım hesabı açınca onay verdiğinizde otomatik olarak MKK kaydı yapılıyor ama sanırım Midas banka olmadığı için böyle bir işleme yöneltmişler. Benim daha önceden bankada hesabım olduğu için Midas'ta böyle bir işleme gerek duymamıştım.
Midasta herhangi bir şey istenmemişti bu tarz. Hem bankadan hem de Midas'ta yatırım hesabım var. Gayet pürüzsüz gerçekleşiyor, finans sektörü tıkır tıkır işleyen bir sektör.
Midas'ta herhangi bir şey istenmemişti bu tarz. Hem bankadan hem de Midas'ta yatırım hesabım var. Gayet pürüzsüz gerçekleşiyor, finans sektörü tıkır tıkır işleyen bir sektör.