Kunget

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

BES başvurusu yapma düşüncem var. Yapı Kredi üzerinden yapmayı planlıyordum o da Allianz üzerinden destek veriyor. Direkt olarak Allianz'ın sitesini de inceledim.

İnternette araştırmak istedim ama hep banka sayfaları çıktığı için kullanıcı yorumlarına ulaşamadım. Kullanan var ise beni bilgilendirebilir mi?

Bence guzel bir şey. Sahsen benim BES var fakat calistigim yer kendisi otomatik yapmisti ve ben bozmamistim. Ise girsem devam ettiririm. Cunku emekli olmadan maas vermeye baslayan bir uygulamaydi galiba.

Bence guzel bir şey. Sahsen benim BES var fakat calistigim yer kendisi otomatik yapmisti ve ben bozmamistim. Ise girsem devam ettiririm. Cunku emekli olmadan maas vermeye baslayan bir uygulamaydi galiba.
Araştırdığım kadarı ile maaş almaya en erken 56 yaşında başlıyorsun.
Şu an başlarsam 10 yıl sonra 56 olmuyorum belki o zamana kadar değerlenir belki de bir ev/araç almama yardımı olur. Nereden başlamam gerekiyor bilemedim.

Genel olarak gördüğüm kadarıyla kullanıcılar memnun değil.
Çevremde kullanan olmadığı için bilemiyorum. Çevrenizdekiler hangi açıdan şikayetçi?

Çevremde kullanan olmadığı için bilemiyorum. Çevrenizdekiler hangi açıdan şikayetçi?
Açıkçası ben de kullanmadığım için süreci bilmiyorum ama kullanıp memnun kalmayan çok kişi var. Kimi görsem "BES pişmanlıktır, bulaşma." diyor.

Yavaş işlemesi bir ihtimal olabilir. Enflasyona karşı yeniliyorsa falan.

Kullanmayı bilene gayet iyi sistem. Şikayet yaşayanlar genelde bunu açıp sonra hiç dokunmayanlar oluyor. Örneğin ben kardeşime altın ağırlıklı bir BES açtım normal altın gelirinin üstüne devlet katkısı ekleniyor mis gibi.
Banka üzerinden açarsam otomatik çekmesi için kredi kartıma bağlamayı düşünüyorum zaten. Ben unutsam dahi çeksin, borcum olduğunu hatırlatıyor bir şekilde. :)

Açıkçası ben de kullanmadığım için süreci bilmiyorum ama kullanıp memnun kalmayan çok kişi var. Kimi görsem "BES pişmanlıktır, bulaşma." diyor.

Yavaş işlemesi bir ihtimal olabilir. Enflasyona karşı yeniliyorsa falan.
Enflasyona karşı yenilmemesi için fonlar sunuluyor aslında. Hatalı seçim, takip etmeme durumu ya da bir daha para eklememe gibi durumlar olmuştur belki.