Makaleler
12
Yer
Çorum
MLD M700 1 TB NVMe M.2 SSD, 3.495 TL'ye satılıyor. Phison E18 gibi üst segment PCIe 4.0 kontrolcülerinden birisine sahip. DRAM barındırıyor ve NAND çipi de incelemesini bulduğum sürümlere göre Micron B47R veya Kioxia BiCS5 TLC olarak gelebiliyor. Yani özetle donanımsal açıdan Kingston KC3000, Kioxia Exceria PRO seviyesi bir disk.

Eksilerine gelirsek:
  • Yaygın ve büyük bir marka değil.
  • Kendine ait bir yazılımı yok, FW desteği sunmuyorlar.
  • Disk için bir TBW garantisi sunulmuyor.
  • Ürünün üretici sayfası bile yok gördüğüm kadarıyla.
Şu an fiyat olarak avantajlı sayılır. Kioxia Exceria G3 gibi orta segment diskler bile 4.000 TL'ye dayandı. MLD'yi ben çok önermiyorum, elle tutulur tek ürünü bu bence ama yine de tercih edip etmemek size kalmış.

❗Satıcı hakkında bilgim yok.

Yaygın ve büyük bir marka değil...

Markası sorun değil ürünlerini güzel yapsın yeter. Bazen Rampage güzel ürünler yapıyor diye alınıyor. Yeter ki kaliteli olursa da fiyat performans yapsın.

Fiyatına ve sahip olduklarıyla iyi bence. Dram'li daha dün en ucuz Kioxia Exceria Pro aldım 4.300 lira bayıldım. Arada 800 lira fark var gayet hesaplı duruyor. Aldığım başka marka olsa iptal eder bunu alırdım.

Fiyatına ve sahip olduklarıyla iyi bence. DRAM'li daha dün en ucuz Kioxia Exceria Pro aldım 4.300 lira bayıldım. Arada 800 lira fark var gayet hesaplı duruyor. Aldığım başka marka olsa iptal eder bunu alırdım.

Adlığın Kioxia ömürlük garantili ama bu çöp garanti süresinde bile bozulsa muhatabın yok. 800 lira farka değer bu depo yapmalık tarzda bir ssd.