Rock_y

Gelişen
Merhaba,

2 gün önce Amazon'dan PSU satın aldım, adres kısmına özellikle MNG olmasın yazdım çünkü bizim buradaki MNG şubesi gerçekten kıl kargo gelir eve getirmezler gelsin alsın diye bakarlar, kargo gelir zile basarlar aşağı gel derler çağrı merkezini ararsın bu ürün düşük DESI normalde eve getirmeleri lazımdı der. Binbir türlü sorun. Bu sebeple adres kısmına MNG ile göndermeyin yazdığım halde MNG ile göndermişler. Şu anda Amazon'dan kargo bilgilerine bakıyorum dün saat 14.00'da Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı / Paket, kargo şubesinden çıktı: Kocaeli, TR TR yazıyor. MNG'nin kendi sitesinden sorgulama yaptığımda ise:

"Gönderiniz henüz MNG Kargo'ya ulaşmamıştır.
Gönderiniz, gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra MNG Kargo'ya teslim edilmektedir. Gönderiniz MNG Kargo'ya teslim edildikten sonra teslimat sürelerine uygun olarak en hızlı şekilde teslim edilecektir.
Bu aşamada takip numaranızla satın aldığınız platform üzerinden gönderinizi takip edebilirsiniz."

Uyarısını veriyor ama bu ürün yurt dışından gelen bir ürün değil ki ne alaka? Başına böyle bir durum gelen var mı arkadaşlar? Ürün de bu: MSI MPG A650BN

1744220901662.webp

1744220938892.webp

Evet hocam Amazon'dan bir şey alınca MNG'nin sitesinde öyle görünüyor, Amazon'dan takibini yapmalısınız. Dağıtıma çıktığında falan MNG'den SMS gelir.

Ürün yurt dışından geliyor olabilir mi hocam?
Satıcı değişmiş ama amazonun kendisinden aldım hem amazon'un sitesinde Kocaelinden çıktı yazıyor biz verdik adamlara diyor tedarik bekliyoruz demiyor kafamı karıştıran o.

Evet hocam Amazon'dan bir şey alınca MNG'nin sitesinde öyle görünüyor, Amazon'dan takibini yapmalısınız. Dağıtıma çıktığında falan MNG'den SMS gelir.
Dünden beri hiç hareket etmemesi çok garip hocam normalde gece bile taşıma devam eder.

Şimdi mail üzerinden basıcam fırçayı mekanı dağıtıcam xD

Dünden beri hiç hareket etmemesi çok garip hocam normalde gece bile taşıma devam eder.

Şimdi mail üzerinden basıcam fırçayı mekanı dağıtıcam xD
Hocam ben Amazon'dan bir şey alınca hiç girip bakmıyorum bile, 1 bilemedin 2 güne kapım çalınıyor direkt. Bir de çoğunlukla MNG ile çalışıyor Amazon. Hele bir yarın olsun güncellenir muhtemelen, takip bilgisinin güncellenmemesi kargonun bir yerde sabit beklemesi anlamına gelmez.

Hocam ben Amazon'dan bir şey alınca hiç girip bakmıyorum bile, 1 bilemedin 2 güne kapım çalınıyor direkt. Bir de çoğunlukla MNG ile çalışıyor Amazon. Hele bir yarın olsun güncellenir muhtemelen, takip bilgisinin güncellenmemesi kargonun bir yerde sabit beklemesi anlamına gelmez.
Bizim burada Aras Kargo ile çalışıyor. Bende bi ürün sipariş verdim ve bunun hakkında konu açtım. Konu sahibi ile aynı sorunu yaşıyorum.

Tek farklılık benimkisi yurt dışı değildi. Amazon TR'den aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de yurtdışı değil babuş, geç gelir ama gelir diye düşünüyorum ama eskiden ayakkabı satın alıp kargo teslim edilmeden teslim alındı gözüktüğü için üzerine bir bardak su içtiğimi de bilirim, çalan hırsıza hayırlı olsun.
Bizim burada Aras Kargo ile çalışıyor. Bende bi ürün sipariş verdim ve bunun hakkında konu açtım. Konu sahibi ile aynı sorunu yaşıyorum.

Tek farklılık benimkisi yurt dışı değildi. Amazon TR'den aldım.

Benim de yurtdışı değil babuş, geç gelir ama gelir diye düşünüyorum ama eskiden ayakkabı satın alıp kargo teslim edilmeden teslim alındı gözüktüğü için üzerine bir bardak su içtiğimi de bilirim, çalan hırsıza hayırlı olsun.
Yurt dışı diyor ama bir sorun vardır. Şu an Amazonun sitesinde ne yazıyor?
1744225318634.webp

Bu kısımda.