Çok aptal iş ya 1 hafta yeni sistemimi bekledim, ekran kartımı XT seçmediğim için pişman oldum. Ekran kartını tekrar geri gönderip 6-9 gün daha beklemek istemedim. PSU bozuk çıktı, PSU'nun bozuk olduğunu anlayana kadar 1 gün daha kaybettik, yeni PSU sipariş ettik o da gelmiyor. Eğer yarın hareket etmeye başlarsa 3 günde elimde olur. Ulaştı, çıktı aynı şey büyük ihtimal.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Hocam bi boy abdesti alın inançlı biriyseniz.Çok aptal iş ya 1 hafta yeni sistemimi bekledim, ekran kartımı XT seçmediğim için pişman oldum. Ekran kartını tekrar geri gönderip 6-9 gün daha beklemek istemedim. PSU bozuk çıktı, PSU'nun bozuk olduğunu anlayana kadar 1 gün daha kaybettik, yeni PSU sipariş ettik o da gelmiyor. Eğer yarın hareket etmeye başlarsa 3 günde elimde olur. Ulaştı, çıktı aynı şey büyük ihtimal.
Büyük ihtimal ile en baştan MNG'yi istemediğim için bilerek yapıyorlar, koskoca Amazonun kargo firmasını seçmemize izin vermemesi ve prime üyesi olduğumuz halde hızlı teslimat seçeneği sunmaması berbat bir durum. Yurtdışı olmayan bir kargoda gümrükten gelecek falan filan denilmesi sinir bozucu, internette benzer şikayetlere baktım ama kimse şikayetini daha fazla dillendirmemiş demek ki ürün geliyor ama sistem de izlenemiyor. Bu gün amazona ve MNG'ye şikayet ile alakalı mailler gönderdim.
Heryere şikayet açtım kargo bu gün geldi. Genel merkezden arayıp işlemi hızlandırdılar. Duyarlı firma ama bizim buradaki şubesi tam bir "çöb"
Heryere şikayet açtım kargo bu gün geldi. Genel merkezden arayıp işlemi hızlandırdılar. Duyarlı firma ama bizim buradaki şubesi tam bir "çöb"
Son düzenleme:
cemkaraca
Yetkin
Bro hayırlı olsun, benimki de geldi.Büyük ihtimal ile en baştan MNG'yi istemediğim için bilerek yapıyorlar, koskoca Amazonun kargo firmasını seçmemize izin vermemesi ve prime üyesi olduğumuz halde hızlı teslimat seçeneği sunmaması berbat bir durum. Yurtdışı olmayan bir kargoda gümrükten gelecek falan filan denilmesi sinir bozucu, internette benzer şikayetlere baktım ama kimse şikayetini daha fazla dillendirmemiş demek ki ürün geliyor ama sistem de izlenemiyor. Bu gün amazona ve MNG'ye şikayet ile alakalı mailler gönderdim.