tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Kargo hiç gelmemesine rağmen, aradık demelerine rağmen kimse bana ulaşmadı. Gerekli bütün mesajları aşağıya bırakıyorum. Eyvallah şubeye gidip alacağım ama yapılan şey çok canımı sıktı. Ne yapabilirim?

Screenshot_20251223_171550_Messages.webp

Screenshot_20251223_171620_Messages.webp

Screenshot_20251223_171633_Phone.webp

15.09'daki mesaja bakın, ne ara aradın ne ara bulamadın arkadaş ben anlayamadım seni.

DHL, Aras, Yurtiçi bu firmalarda bu sorun sürekli yaşanıyor. Her ne kadar şubeyi şikayet etsenizde maalesef değişen hiçbir şey olmuyor.

Geçmiş olsun.

Geçenlerde gamepadim için aynısını yaşadım. Neredeyse 5 gün, 1 gün içinde gelen kargoyu beklettiler. En son bağıra çağıra gittim aldım kargoyu. En kötü tarafı şuydu; saat 6'dan sonra kargoyu yolda gösteriyorlar ancak 1 durak kaldığı zaman kargo gelmiyordu. Bundan sonra kargo ücreti de ekleyip daha iyi yerlerden alma taraftarıyım.

Şimdi gelelim ne yapabileceğiniz kısmına. Yapabileceğiniz pek bir şey yok. Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturun, sesinizi duyurun. Elden almak, bir daha tercih etmemek tek çözüm.

Geçmiş olsun.

Geçenlerde gamepadim için aynısını yaşadım. Neredeyse 5 gün, 1 gün içinde gelen kargoyu beklettiler. En son bağıra çağıra gittim aldım kargoyu. En kötü tarafı şuydu; saat 6'dan sonra kargoyu yolda gösteriyorlar ancak 1 durak kaldığı zaman kargo gelmiyordu. Bundan sonra kargo ücreti de ekleyip daha iyi yerlerden alma taraftarıyım.

Şimdi gelelim ne yapabileceğiniz kısmına. Yapabileceğiniz pek bir şey yok. Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturun, sesinizi duyurun. Elden almak, bir daha tercih etmemek tek çözüm.
Aynısını yazın da yaşadım, kulaklık almıştım güya taşındığım için gelmedi kargo :D şaka gibi ya bunlar. 2 kez işimiz düştü ikiside hüsran.