Mobil için hangi tarayıcı kullanılmalı?

Bay Anderson 12

Uzman
Yer
Antartika
Bayadır Brave kullanıyorum, tasarımından hoşlanmamaya başladım. Siz hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

Bir süredir Firefox kullanıyorum. Aslında hiçte yavaş değil. Herhangi bir siteyle de uyumluluk sorunu yaşamadım. Parola yöneticileri, passkey'ler vs tüm işlevler sorunsuz çalışıyor. ve en güzel avantajı eklenti desteğinin olması. uBlock Origin tarafından resmi olarak mobil Firefox için optimize ediliyor ve destekleniyor. Bundan iyisini bulamazsınız.

Firefox Android'de kendi native WebView sürümünü kullanıyor.

İstersen daha fazla iddiada bulunma.

@LazJedi bunu biliyorum. Ancak bu çözüm sistemdeki "Android System WebView"i sildirtecek seviyede kapsamlı değil. Yine Google Play'e girerken benim dediğim App lazım olacak, yine Ayarlar'daki Google Hizmetleri'ne girdiğinde benim dediğim App lazım olacak.

Sistemde çift başlılık oluşuyor dediğim gibi. Kaldı ki "Android System WebView" App'i de aslında Chrome - Chromium tabanlıdır, zira sürüm numaraları bile Chrome ile aynı.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…