Var Firefox kullanıyorum çok memnunum eklenti kurmayada izin veriyor.

Hayır Firefox ve Firefox tabanlı tarayıcılar Android'in doğasına aykırı. Ayrıca çoook yavaşlar.

Mozilla'nın kendine ait bir WebView App'i bile yok. Hâl böyle olunca siz cihazdan Android System WebView'i silemediğiniz için cihaz aslında aynı anda iki tarayıcı çalıştırıyormuş gibi oluyor.

Çünkü Android System WebView arka planda direkt olarak Chrome ile bağlantılı.

Hayır Firefox ve Firefox tabanlı tarayıcılar Android'in doğasına aykırı. Ayrıca çok yavaşlar.

Mozilla'nın kendine ait bir WebView App'i bile yok. Hâl böyle olunca siz cihazdan Android System WebView'i silemediğiniz için cihaz aslında aynı anda iki tarayıcı çalıştırıyormuş gibi oluyor.

Çünkü Android System WebView arka planda direkt olarak Chrome ile bağlantılı.

Yani şu an crDroid 12.11 Android 16 Redmi Note 12 Pro 4g(sweet2/sweet_k6a) telefonumda Firefox kullanıyorum Chrome'dan bir farkını göremedim tabii cihaz rootlu.

Yani şu an crDroid 12.11 Android 16 Redmi Note 12 Pro 4g(sweet2/sweet_k6a) telefonumda Firefox kullanıyorum Chrome'dan bir farkını göremedim tabii cihaz rootlu.

Yine de sistemin sağlıklı çalışması için Android System WebView'in olması gerekli ve bu da Firefox kullananlar için "Aynı anda 2 tarayıcı kullanma" durumunu oluşturuyor yukarıda açıkladığım gibi.

Yine de sistemin sağlıklı çalışması için Android System WebView'in olması gerekli ve bu da Firefox kullananlar için "aynı anda 2 tarayıcı kullanma" durumunu oluşturuyor yukarıda açıkladığım gibi.

Anladım hocam, deneme amaçlı Chrome'a geçtim, site 7 saniyede yüklendi. Sonra kapat aç yaptım, bu konuyu açması 6 saniye sürdü. Benim Firefox'tan daha yavaş. Sebebini bilmiyorum ama şu an bende böyle. İsterseniz video kaydı alabilirim.