2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Ciddi mi bilmiyorum da yarı yarıya ucuz olacak kadar fark eder mi şehir enflasyonu?
Köye bayramdan önce gittiğimde öyleydi.
Ciddi mi bilmiyorum da yarı yarıya ucuz olacak kadar fark eder mi şehir enflasyonu?
Hocam insider vakaları tarih oldu onlar artık espri de, yazdığınız şeye ne demeli? "60 TL veremiyor musunuz?" Bazı insanlar 10 TL'lik çikolatayı alırken akla karayı seçiyorlar. Neden herkes YT Premiuma para vermeye uğraşsın?Pek önemsemiyorum artık. İnsider vakalarından beridir rahat edemiyorum bu forumda. Bir tane öneri açtım o günden beri her yazım yanlışına ban yemeye başladım. @uintptr
@Astronotarda @Sxinar
İnsanların birbirleriyle dalga geçmeleri ne zamandır normal veya doğru bir şey gibi görünüyor? Bunu yazarak da kendinizi haklı görmeye çabalamayın, konuyu da bölmeyin.Evet veya hayır ne fark eder Çınar? İlla seninle de mi dalga geçelim ne olsun istiyorsun?
Konuyu bölmüyorum. Çınar'ın dediğine ayar oldum ve bunu dile getirdim.Hocam insider vakaları tarih oldu onlar artık espri de, yazdığınız şeye ne demeli? "60 TL veremiyor musunuz?" Bazı insanlar 10 TL'lik çikolatayı alırken akla karayı seçiyorlar. Neden herkes YT Premiuma para vermeye uğraşsın?
İnsanların birbirleriyle dalga geçmeleri ne zamandır normal veya doğru bir şey gibi görünüyor? Bunu yazarak da kendinizi haklı görmeye çabalamayın, konuyu da bölmeyin.
Maksimum bence 1-2 ay dayanır, sonra ya yeni bir çözüm çıkar ya da Youtube çok fazla izleyici kaybeder. Kimsenin "aa artık premium ücretsiz kullanamıyorum gideyim de alayım" diyeceklerini sanmıyorum. Yine de şunu söyleyeyim, orta gelir grubu ve üstündeyseniz (asgari ücret alıyorsanız da olabilir) YT premium çok ucuz. Ve yanında Music uygulaması da geliyor. Şu an Spotify'ın kendi bireysel planı 60 TL. Bu paraya YT Premium + Music alıyorsunuz. Yani almakta sorun görmüyorum eğer alabiliyorsanız. Biz ailecek kullanıyoruz çünkü TV'lerde 5 reklam geçmek zulüm gibi. Ve şarkılar da hiç sıkıntı olmuyor YT Music uygulamasında.YouTube, reklamlara karşı 3. taraf uygulamaların API'yi kullanmasına sınır getirdi. Tarayıcıdan girenlerde bir değişiklik var mı?
Tamam haklısınız. Tarih oldu diyorsunuz ama diğer arkadaş önüme çıkartıp duruyor bu durumu. Hoş değil.Hocam insider vakaları tarih oldu onlar artık espri de, yazdığınız şeye ne demeli? "60 TL veremiyor musunuz?" Bazı insanlar 10 TL'lik çikolatayı alırken akla karayı seçiyorlar. Neden herkes YT Premiuma para vermeye uğraşsın?
İnsanların birbirleriyle dalga geçmeleri ne zamandır normal veya doğru bir şey gibi görünüyor? Bunu yazarak da kendinizi haklı görmeye çabalamayın, konuyu da bölmeyin.
Bunu dile getirmeniz konuyu böldüğünüz ve birisini tehdit edip zorbalık yapmayı normal gibi gösterdiğiniz gerçeğini değiştirmez. Moderatörlere konu dışı raporlayıp açıklama belirtseniz yeterliydi.Konuyu bölmüyorum. Çınar'ın dediğine ayar oldum ve bunu dile getirdim.
Engelleyin, Moderatörlere rapor edin. Bitti gitti.Tamam haklısınız. Tarih oldu diyorsunuz ama diğer arkadaş önüme çıkartıp duruyor bu durumu. Hoş değil.
Hangi arkadaş?Tamam haklısınız. Tarih oldu diyorsunuz ama diğer arkadaş önüme çıkartıp duruyor bu durumu. Hoş değil.
Özel bir insan olması bu konuyu dile getirmesini haklı çıkartır mı? Sanmam.
7046 etiketten rahatsız oluyor. Profilime gelip abuk sabuk şeyler yazıyor.
Engelle.7046 etiketten rahatsız oluyor. Profilime gelip abuk sabuk şeyler yazıyor.
Bir an konuyu üzerime alındım da o yüzden. YouTube reklamlarını delmekle ilgili bir şeyler yazmıştım.Özel bir insan olması bu konuyu dile getirmesini haklı çıkartır mı? Sanmam.