Adreno 610 ve Mali G51 MP4 ile denemistim oyunu ve fena degildi aslinda ve pil tasarrufu modunda da cok kotu durmuyor oyun. PC dusuk ayarlarindan bir tik yuksek sanirsam.
Harita tekrari konusuna katiliyorum ama P2W konusunda bence pek de P2W degil. Evet benzin olayi cok sinir bozuyor ama saatlerce oturup oynamiyorsaniz oyunu yetmesi lazim beles verilen altinlarin oldukca.
Adreno 610 ve Mali G51 MP4 ile denemistim oyunu ve fena degildi aslinda ve pil tasarrufu modunda da cok kotu durmuyor oyun. PC dusuk ayarlarindan bir tik yuksek sanirsam.
Harita tekrari konusuna katiliyorum ama P2W konusunda bence pek de P2W degil. Evet benzin olayi cok sinir bozuyor ama saatlerce oturup oynamiyorsaniz oyunu yetmesi lazim beles verilen altinlarin oldukca.
Araba yükseltmek, kartları toplamak ve etkinlikleri tamamlamak para istiyor.
Belirli bir ücret ödeyerek Snoop Dog Hellcat mi ne almıştım, oyun içi etkinlikten de Bugatti almıştım ama hâlâ yeterli değildi.
Oyun kolunuz yoksa GRID Autosport tavsiye etmem. Kolla çok güzel oynanıyor fakat dokunmatikte bir türlü o hassasiyeti ayarlayamıyorsunuz. Ücretsiz sürümüyle bir deneyin, sonra beğenirseniz alırsınız. Pistler arasında Intercity Istanbulpark'da var.