Mobil için ücretli oyun önerisi

Pil tasarrufu modunda bile mi kasiyor? Yoksa telefonda kontroller mi sorun yapti?
Oyunu dâhâ almadım, Adreno 612 güçsüz bir grafik kartı, amiral katili veya amiral gemisi cihaz almadan oyunu oynamaya niyetli değilim.
NFS MW 2012 mobil oynayacaginiza No Limits oynasaniz cok daha iyi olur bu arada.
No Limits'i de oynamıştım, P2W oyun olması ve haritaların tekrar etmesi oyunu katlanılamaz kılıyor.

Oyunu dâhâ almadım, Adreno 612 güçsüz bir grafik kartı, amiral katili veya amiral gemisi cihaz almadan oyunu oynamaya niyetli değilim.
Adreno 610 ve Mali G51 MP4 ile denemistim oyunu ve fena degildi aslinda ve pil tasarrufu modunda da cok kotu durmuyor oyun. PC dusuk ayarlarindan bir tik yuksek sanirsam.
No Limits'i de oynamıştım, P2W oyun olması ve haritaların tekrar etmesi oyunu katlanılamaz kılıyor.
Harita tekrari konusuna katiliyorum ama P2W konusunda bence pek de P2W degil. Evet benzin olayi cok sinir bozuyor ama saatlerce oturup oynamiyorsaniz oyunu yetmesi lazim beles verilen altinlarin oldukca.

Adreno 610 ve Mali G51 MP4 ile denemistim oyunu ve fena degildi aslinda ve pil tasarrufu modunda da cok kotu durmuyor oyun. PC dusuk ayarlarindan bir tik yuksek sanirsam.
Şımarıklık yaparak yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorum, olay o.
Harita tekrari konusuna katiliyorum ama P2W konusunda bence pek de P2W degil. Evet benzin olayi cok sinir bozuyor ama saatlerce oturup oynamiyorsaniz oyunu yetmesi lazim beles verilen altinlarin oldukca.
Araba yükseltmek, kartları toplamak ve etkinlikleri tamamlamak para istiyor.
Belirli bir ücret ödeyerek Snoop Dog Hellcat mi ne almıştım, oyun içi etkinlikten de Bugatti almıştım ama hâlâ yeterli değildi.

Kingdom Two Crowns ve Kingdom New Lands'i öneririm. Bunların dışında Android'de varsa Mini Motorways'i de öneririm.

Little Nightmares
Hitman Blood Money

HItman'in fiyatı tuzlu

Oyun kolunuz yoksa GRID Autosport tavsiye etmem. Kolla çok güzel oynanıyor fakat dokunmatikte bir türlü o hassasiyeti ayarlayamıyorsunuz. Ücretsiz sürümüyle bir deneyin, sonra beğenirseniz alırsınız. Pistler arasında Intercity Istanbulpark'da var.

Kingdown New Lands ve GRIS satın aldım.
GRIS'i kulaklık ile oyna. Ortama gir yani. Oyunun zevki öyle çıkıyor. Müzikleri o ortamlar için çok iyi hazırlanmış.

Market oyunun eski Android sürümü desteğinden ötürü satın almama izin vermiyor.
APK deneyebilirsin o zaman güvenlik takıntın yok ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…