Bruhistan
Başarılı
GRID Autosport'a bakmadıysanız ona da bakın hocam.Asphalt oyunları çok sarmıyor maalesef beni, fazla arcade geliyor. Yine de teşekkürler.
GRID Autosport'a bakmadıysanız ona da bakın hocam.Asphalt oyunları çok sarmıyor maalesef beni, fazla arcade geliyor. Yine de teşekkürler.
Grid Autosport'a bakmadıysanız ona da bakın hocam.
GTA vc, GTA SA, bully ve 60 seconds var bende. Telefonda oynamak ayrı bir keyifli oluyor. Açıyorsa RDR1 de oynayabilirsin.
Bilgisayarım yanımda değil ama gamepadim yanımda. Telefonum tüm oyunları kaldırabilecek düzeyde ancak ne oynayacağımı bilmiyorum açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.
Bakmani tavsiye etmem P2W oyun ve online karekter gelisimi cok zor cok vakit harcaman gerekli.
Bakmani tavsiye etmem P2W oyun ve online karakter gelisimi cok zor cok vakit harcaman gerekli.
RDR tavsiye ederim mobil surum guzel ama telefonu mahvediyor. Benim batarya ölmek üzere.
Word Robot Boxsing WRB, seversen Clash Royale ayrıca Age of History II mobilde fena sarıyor.Bilgisayarım yanımda değil ama gamepadim yanımda. Telefonum tüm oyunları kaldırabilecek düzeyde ancak ne oynayacağımı bilmiyorum açıkçası. Önerilerinizi bekliyorum.