Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Artık onlar da tarihin tozlu raflarında unutuldu ve bunun en büyük sebebi yapımcı şirket.Veletliğim onlarla geçti benim hey gidi. Yeni nesil beğenmiyor.![]()
- Makaleler
- 1
Çoğu oyun belirli bir kilteye hitap ediyor, para kazandırmayacağı için de iyi oyun yapmıyorlar.
Misal ben War Wings ve Modern Combat Versus oyunlarını severek oynardım, iki oyunun da fişini çektiler.
Gameloft kendi topuğuna sıkıyor demeyi de unutmayalım, bir dâhâ MC Versus gibi oyun markete gelmez.
Misal ben War Wings ve Modern Combat Versus oyunlarını severek oynardım, iki oyunun da fişini çektiler.
Gameloft kendi topuğuna sıkıyor demeyi de unutmayalım, bir dâhâ MC Versus gibi oyun markete gelmez.
Hepsinin sorumlusu şu oyunu özürlü gibi oynayıp reklam olarak koyanlar. İnsanları mobilden soğuttular. Yapımcılar da sizinle mi uğraşacağız dedi.Artık onlar da tarihin tozlu raflarında unutuldu ve bunun en büyük sebebi yapımcı şirket.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Çünkü oyunun kendisini değil, reklamlarını oynuyorsunuz.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hepsinin sorumlusu şu oyunu özürlü gibi oynayıp reklam olarak koyanlar. İnsanları mobilden soğuttular. Yapımcılar da sizinle mi uğraşacağız dedi.
Eki Görüntüle 193652
Reklamlar yüzünden telefonun camını küçük küçük kristallere çevirecek olan ben bunu beğendi.
Yutka46
Uzman
Mobil oyunlar için 2010-2016 en iyi yıllardı. 2018'de zorlayabiliriz ama sonrasında iyice reklam pazarına dönüştü. En sevdiğim ve en iyi mobil oyunlardan biri olarak gördüğüm Shadow Fight 2'ye mesela sonradan reklamlar eklenmişti. 
Mobil oyun sektörü kısaca reklam çöplüğü. Aralarından sıyrılan ortalama ve üstü diyebileceğimiz mobil oyun çok az.
Mobil oyun sektörü kısaca reklam çöplüğü. Aralarından sıyrılan ortalama ve üstü diyebileceğimiz mobil oyun çok az.
dark_1234
Deneyimli
Tek oynayıp sıkılmadığım mobil oyun Flappy Bird.