Hayır yok. PC uygulaması bile çağın gerisinde. Epic Games'i sadece bilgisayardan oyun alıp oynamak için öneriyorum. Mobil uygulamasını indirmeye bile gerek yok. Tarayıcıdan girseniz yeter.

1767453148605.webp

Mobildeki verdiği oyunları görmek için sormuştum. Dead cells'i mobilden alınca pc'de göstermiyor. Böyle birkaç tane güzel oyun verirse anlaşılan not edeceğiz.

Not : PC'de zaten yüklü ordan bazen oyunda satın alıyorum ücretsizler haricinde.

Ama beğenilmeyen uygulamanın konuları hep açılabiliyor.
Ee, açılamaz mı? Konu açılması uygulamasının kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Epic Games bolca ücretsiz oyun veriyor eyvallah bir şey diyen yok da uygulamayı geliştirmiyorlar, kaç sene sonra daha yeni mesajlaşma ekliyor adamlar. Epic Games'i ben de kullanıyorum ama korsan indiriyormuş gibi hissiyat oluşturuyor, launcher Steam'in %10'u kadar gelişmiş olsa yine kafi.

Ee, açılamaz mı? Konu açılması uygulamasının kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Epic Games bolca ücretsiz oyun veriyor eyvallah bir şey diyen yok da uygulamayı geliştirmiyorlar, kaç sene sonra daha yeni mesajlaşma ekliyor adamlar. Epic Games'i ben de kullanıyorum ama korsan indiriyormuş gibi hissiyat oluşturuyor, launcher Steam'in %10'u kadar gelişmiş olsa yine kafi.
Kendi adıma konuşmak gerekirse ben launcher yerine oyun oynamayı tercih ediyorum. Sosyal medya olarakta Meta'nın uygulamalarını kullanıyorum.

Kendi adıma konuşmak gerekirse ben launcher yerine oyun oynamayı tercih ediyorum. Sosyal medya olarakta Meta'nın uygulamalarını kullanıyorum.
Ben para vererek oyun alıyorsam bu özelliklere de dikkat ederim. Sonuçta bu adamlar sana para karşılığı oyun da satıyor sadece bedava oyun vermiyor. Ha bazı oyunlar daha uygun Steam'den ama çoğu eski oyun, yeni çıkan oyunların %80-90'ı aynı ya da yakın fiyattan satmasını biliyorsa az da uygulamayı geliştiriversin bir zahmet, Unreal Engine gibi bir motorun sahibi için yapması çok zor olmasa gerek.