Mobil Word uygulaması nasıl kullanılır?

SilentEcho

Uzman
Bilgisayarım yok, ilk defa mobil uygulama kullanıyorum. Mesela sağ üste ismimi yazacağım. Oraya tıklıyorum, yazı yazamıyorum. Sadece bıraktığım yerden devam edebiliyorum. Nasıl istediğim yeri seçip oraya yazı yazabilirim?

IMG_20250525_233455.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yok, ilk defa mobil uygulama kullanıyorum. Mesela sağ üste ismimi yazacağım. Oraya tıklıyorum, yazı yazamıyorum. Sadece bıraktığım yerden devam edebiliyorum. Nasıl istediğim yeri seçip oraya yazı yazabilirim?

Eki Görüntüle 150610
Mobil Word uygulamasında istediğin yere metin eklemek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Metin Koyma Modunu Seç: Ekranın alt kısmındaki kalem simgesine tıkla. (Bu, düzenleme moduna geçmeni sağlar.)

2. Metin Koymak İstediğin Yere Git: Yazmak istediğin yere parmağını ekranda kaydırarak git. Bu noktada, parmağınla ekrana tıkladığında metin kutusu açılacaktır.

3. Metin Kutusunu Aç: İstediğin yere tıkladığında, bir metin girişi alanı açılır. Burada yazmaya başlayabilirsin.

4. Yazmaya Başla: İmlecin o alana gelince istediğin metni yazabilirsin.

5. Değişiklikleri Kaydet: Yazma işlemini bitirdikten sonra, ekranın üst kısmındaki "kaydet" simgesine tıklayarak belgeyi kaydetmeyi unutma.

Bu adımları izlersen istediğin yere metin yazabilmelisin. Başka bir sorunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt