noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam PC'de tüm oyunlar kütüphanede gözüküyor ama Steam mobil'de bazı oyunlar çıkmıyor. Mesela PUBG Steam PC'de var ama mobil kütüphanede gözükmüyor. Filtre kısmını ad olarak yaptım ama yine olmadı.

Steam mobil kısmı biraz kusurlu sayılır o yüzden çok kafaya takmamak lazım. Eskiden de bazı oyunlarda saatlerce oynanmasına rağmen 0 saat oynanmış gözüküyordu ama profilden kontrol edince normaldi mesela. Profilinize girip oradan oyunlarınıza tıklarsanız daha sorunsuz olur diye tahmin ediyorum.

Steam mobil kısmı biraz kusurlu sayılır o yüzden çok kafaya takmamak lazım. Eskiden de bazı oyunlarda saatlerce oynanmasına rağmen 0 saat oynanmış gözüküyordu ama profilden kontrol edince normaldi mesela. Profilinize girip oradan oyunlarınıza tıklarsanız daha sorunsuz olur diye tahmin ediyorum.

Maalesef en ufak şeyi bile kafaya takıyorum hastalık haline geldi artık tabii ki bu ayrı... Eğer uygulamada sorun varsa yapacak bir şey yok o zaman mecbur düzelmesini bekleyeceğiz oda düzelirse

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef en ufak şeyi bile kafaya takıyorum. Hastalık haline geldi artık tabii bu ayrı... Eğer uygulamada sorun varsa yapacak bir şey yok o zaman mecbur düzelmesini bekleyeceğiz o da düzelirse.
Sadece görsel bir hata olduğunu bilerek takıntınızı yatıştırmaya çalışmanız daha iyi olur çünkü bu tarz görsel veya teknik hatalar her zaman olur. Sonuç olarak oyunun hesabınızda durduğuna dair bir bilgi var mı, var. Böyle düşünüp takıntılarınızı görmezden gelmeye çalışabilirsiniz.