Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Ek Launcher gerektiren oyunlar Steam mobil sürümünde gözükmüyorlar, Rockstar oyunları falan filan da dahil buna.
noonew
Başarılı
Pubg launcheri yok diye biliyorum Arama kısmında pubg yazdım 'Kütüphanede' yazıyordu ama kütüphaneye girince de gözükmüyorEk Launcher gerektiren oyunlar Steam mobil sürümünde gözükmüyorlar, Rockstar oyunları falan filan da dahil buna.
Steam mobil kısmı biraz kusurlu sayılır o yüzden çok kafaya takmamak lazım. Eskiden de bazı oyunlarda saatlerce oynanmasına rağmen 0 saat oynanmış gözüküyordu ama profilden kontrol edince normaldi mesela. Profilinize girip oradan oyunlarınıza tıklarsanız daha sorunsuz olur diye tahmin ediyorum.
noonew
Başarılı
Steam mobil kısmı biraz kusurlu sayılır o yüzden çok kafaya takmamak lazım. Eskiden de bazı oyunlarda saatlerce oynanmasına rağmen 0 saat oynanmış gözüküyordu ama profilden kontrol edince normaldi mesela. Profilinize girip oradan oyunlarınıza tıklarsanız daha sorunsuz olur diye tahmin ediyorum.
Maalesef en ufak şeyi bile kafaya takıyorum hastalık haline geldi artık tabii ki bu ayrı... Eğer uygulamada sorun varsa yapacak bir şey yok o zaman mecbur düzelmesini bekleyeceğiz oda düzelirse
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece görsel bir hata olduğunu bilerek takıntınızı yatıştırmaya çalışmanız daha iyi olur çünkü bu tarz görsel veya teknik hatalar her zaman olur. Sonuç olarak oyunun hesabınızda durduğuna dair bir bilgi var mı, var. Böyle düşünüp takıntılarınızı görmezden gelmeye çalışabilirsiniz.Maalesef en ufak şeyi bile kafaya takıyorum. Hastalık haline geldi artık tabii bu ayrı... Eğer uygulamada sorun varsa yapacak bir şey yok o zaman mecbur düzelmesini bekleyeceğiz o da düzelirse.