Oyunu bıraktım boş boş durmasın satmak istiyorum ne kadar degerin var bilmiyorum ve satacağım site önerir misin Facebook gruplari tamamen boş insanlar var İtemsatış'i biliyorum.
Hesap satışı yoğun olan bir oyun değil ancak Asya için satışı mümkün olabilir. Oyunu Avrupalıdan, Amerikalıdan çok Çinli oynuyor. Benzeri Arena of Valor'da da hesap satışı çok mümkün değil. Ederi olan oyunlar değil yani. Alacak birine denk gelirsen şanslısın derim yani.
Hesap satışı yoğun olan bir oyun değil ancak Asya için satışı mümkün olabilir. Oyunu avrupalıdan, Amerikalı'dan çok Çinli oynuyor. Benzeri Arena of Valor'da da hesap satışı çok mümkün değil. Ederi olan oyunlar değil yani. Alacak birine denk gelirsen şanslısın derim yani.
Peki diyelim buldum Facebook'ta birkaç kişi mesaj yazıyor ama fazla veya az söylemek istemiyorum sence ederi ne hesaptaki köstümlerin yarısı elmasla alınan değil ne kadar demeliyim.
Peki diyelim buldum Facebook'ta birkaç kişi mesaj yazıyor ama fazla veya az söylemek istemiyorum sence ederi ne hesaptaki köstümlerin yarısı elmasla alınan değil ne kadar demeliyim.
Bana fotoğraf yerine hesabında para edecek bütün her şeyi ( rütbeni vb istatistiklerini dahil ) buraya yazabilir misin? ona göre detaylıca senin için araştırayım.
Bana fotoğraf yerine hesabında para edecek bütün her şeyi ( rütbeni vb istatistiklerini dahil ) buraya yazabilir misin? Ona göre detaylıca senin için araştırayım.
5.000 TL ila 10.000 TL arası ilan verirsen alınabileceğini düşünüyorum ancak Türkiye'den alınacağını pek düşünmüyorum. Onun yerine Avrupa ve Asya pazarlarında satmaya çalışabilirsin ancak seninki gibi bir hesabın ortalama fiyatları bu fiyatlar arasında gidip geliyor. Bölgelere göre piyasa değişebiliyor bu nedenle piyasayı takip edip fiyatını belirlemelisin kesin bir fiyat veremiyorum o yüzden.