TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
Oyunu bıraktım boş boş durmasın satmak istiyorum ne kadar degerin var bilmiyorum ve satacağım site önerir misin Facebook gruplari tamamen boş insanlar var İtemsatış'i biliyorum.

Kostüm videosu da burada:

Screenrecorder-2025-03-08-18-08-31-625.mp4

[ATTACH
Type="Full"]132431[/ATTACH]

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-33087159.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-73607708.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-94196247.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-78986992.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-36934982.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-34818890.webp

mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-68896860.webp

Dosya Ekleri

• mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-66362226.webp
    mistik-hesap-satiliktir-ilk-sahibinden-66362226.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis satabileceğini hiç sanmıyorum yani 0% ihtimal bana göre. Ama asyalıların fb gruplarına, telegram gruplarına vb girerek satmaya çalışabilirsin.

Hesap satışı yoğun olan bir oyun değil ancak Asya için satışı mümkün olabilir. Oyunu Avrupalıdan, Amerikalıdan çok Çinli oynuyor. Benzeri Arena of Valor'da da hesap satışı çok mümkün değil. Ederi olan oyunlar değil yani. Alacak birine denk gelirsen şanslısın derim yani.

Hesap satışı yoğun olan bir oyun değil ancak Asya için satışı mümkün olabilir. Oyunu avrupalıdan, Amerikalı'dan çok Çinli oynuyor. Benzeri Arena of Valor'da da hesap satışı çok mümkün değil. Ederi olan oyunlar değil yani. Alacak birine denk gelirsen şanslısın derim yani.

Peki diyelim buldum Facebook'ta birkaç kişi mesaj yazıyor ama fazla veya az söylemek istemiyorum sence ederi ne hesaptaki köstümlerin yarısı elmasla alınan değil ne kadar demeliyim.

Peki diyelim buldum Facebook'ta birkaç kişi mesaj yazıyor ama fazla veya az söylemek istemiyorum sence ederi ne hesaptaki köstümlerin yarısı elmasla alınan değil ne kadar demeliyim.
playerauctions.com/mobile-legends-account

Bu sitede halihazırda insanların yaptığı satışlardan bu fiyatı kendi kafanda belirlemen çok daha sağlıklı olur. Ya da G2G ye girebilirsin.

Bana fotoğraf yerine hesabında para edecek bütün her şeyi ( rütbeni vb istatistiklerini dahil ) buraya yazabilir misin? Ona göre detaylıca senin için araştırayım.

Amblemler Full yıldız üyelik var doğuş üsse oran da 5848 maça 5161 değerli köstümlerde Special olanlar değil 160 köstüm değerli toplamda ama 296 var.

Amblemler Full yıldız üyelik var doğuş üsse oran da 5848 maça 5161 değerli köstümlerde Special olanlar değil 160 köstüm değerli toplamda ama 296 var.
5.000 TL ila 10.000 TL arası ilan verirsen alınabileceğini düşünüyorum ancak Türkiye'den alınacağını pek düşünmüyorum. Onun yerine Avrupa ve Asya pazarlarında satmaya çalışabilirsin ancak seninki gibi bir hesabın ortalama fiyatları bu fiyatlar arasında gidip geliyor. Bölgelere göre piyasa değişebiliyor bu nedenle piyasayı takip edip fiyatını belirlemelisin kesin bir fiyat veremiyorum o yüzden.