Greens1903

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar yurt dışından bir sipariş verdim, 26 Mayıs'ta kargoya verildi, 7 Haziran'a kadar gelir diye gösteriyor, gönderildi yazıyor ama hâlâ gelmedi. Peki bu gümrükte bekliyor mudur, yurt içine gelmiş görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar yurt dışından bir sipariş verdim, 26 Mayıs'ta kargoya verildi, 7 Haziran'a kadar gelir diye gösteriyor, gönderildi yazıyor ama hâlâ gelmedi. Peki bu gümrükte bekliyor mudur, yurt içine gelmiş görünmüyor.
Yurt dışından gelen ürünlere kendi fiyatının ortalama bir 30 katı falan vergi eklendiğini biliyor musunuz?

Fark etmez, ne alırsan al aynı. 200 lira cüzdana 20 bin TL verebilirsin. Daha fazlası da olabilir diye biliyorum.

Hesaplama aracında türüne göre alınıyor diyor 400 - 500 gibi bir rakam çıkıyor umarım öyledir, yurt dışından bir şey de alınmaz sanırım çoğu şey Türkiye de de yok, gümrük ücreti nasıl yansıyor?

Hesaplama aracında türüne göre alınıyor diyor 400 - 500 gibi bir rakam çıkıyor umarım öyledir, yurt dışından bir şey de alınmaz sanırım çoğu şey Türkiye de de yok, gümrük ücreti nasıl yansıyor?
Öyle bir şey yok diye biliyorum. Başkaları daha detaylı bilgi verebilir. Ne alırsanız alın yansıyor.

Gümrükten telgraf geldi onu bunu yapacaksın diye bir şey anlamadım ne yapılıyor bilen yeşillendirsin?