DaytonaE34M5

Becerikli
Yer
Konya
Merhaba arkadaşlar,

Mouse siparişi verdim, Konya merkezdeyim, Amazon üzerinden sipariş verdim. Kargom saat 14.00'te Kocaeli Gebze'de olduğu görünüyor ama 14.00'ten beridir herhangi bir bilgi girilmemiş. "dhlecommerce" şirketi yarın çalışıyor mu, kargom ne zaman gelir tahminen?
Sorgu numarasıyla baktığımda 18 Ocak tarihinden itibaren 1-3 iş günü içerisinde yazıyor daha erken gelme şansı var mı?

(Kargo transfer aşamasında olarak görünüyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün kargolandıysa haftaya pazartesi gelir yüksek ihtimalle.

Hocam şu anda gebzede aktarımda olarak görünüyor saat 14.00'dan beridir öyle yazıyor ve teslim tarihi 18 Ocaktan sonra 1-3 iş günü diyor ama başka forumlardaki insanların yazdıklarına baktığımda genelde tarihten önce teslim alanlar var. Benim merak ettiğim şey şu saat 14.00'da gebzeye ulaşan kargo akşama kadar araçla yola çıkmadı mı hala çünkü yarın Konya'ya gelirse yerine gidip alabilirim kargomu. Umarım yola çıkmışlardır yarın öğleden önce teslim alırım kargomu.
Gönderi durumunda yolda yazıyor bu şekilde.

Dosya Ekleri

• IMG_2224.webp
    IMG_2224.webp
    154,8 KB · Görüntüleme: 28
Kargocular hafta sonu çalışıyor, cumartesi gelir. Cumartesi gelmese şanslıysan pazar da gelir.

@Toby Fox DHL firmasını bilmem ama Yurtiçi Kargo 530KM+ olan taşımalar da hep ertesi gün getirmişlerdi. DHL'de aynı performans verebilir. Kolay Gelsin, Aras Kargo falan pazar günleri bile dağıtım yapıyor.

Kargocular hafta sonu çalışıyor, cumartesi gelir. Cumartesi gelmese şanslıysan pazar da gelir.

Yarın öğleden önce gelirse kargomu kendim teslim alacağım benim merak ettiğim şey hafta sonu şoförler yola gidiyor mu diye merak ettim çünkü saat 14.00'dan beridir aktarım aşamasında yazıyor henüz güncelleme yapılmadı eğer olduğum şehre gelirse yarın teslim alacağım kendim.

@Toby Fox DHL firmasını bilmem ama Yurtiçi Kargo 530KM+ olan taşımalar da hep ertesi gün getirmişlerdi. DHL'de aynı performans verebilir. Kolay Gelsin, Aras Kargo falan pazar günleri bile dağıtım yapıyor.

Hocam DHL firması olduğum şehirde benim anlaşmam var sanayide parça gönderimi yapıyoruz gayet iyiler indirimli kargo gönderiminde çok güzel indirim yapıyorlar ve bir sürü kargo göndermeme rağmen hiçbir sorun çıkmadı bu zamana kadar.
Benim merak ettiğimi de cevaplamışsın teşekkürler.