DarkMen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi Sosyaller.

10 Ekim 2025 gecesi Gaming Gen'den sipariş verdiğim kargo 11 Ekim 2025'te kargoya verildi. 11 Ekim'den bu yana kargoda hiçbir hareket görünmüyor. 4 gündür Transfer merkezine gönderiliyor - Transfer Aracında (11 Ekim'den bu yana) yazıyor. Müşteri temsilcisi öncesinde ayın 14'ünde şubeye ulaşacak demişti şimdi ayın 15'inde teslim edilecek diyor ama bırakın şubeye ulaşmasını İstanbul'dan bile çıkış yapamamış.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi sosyaller.

10 Ekim 2025 gecesi Gaming.Gen.TR'den sipariş verdiğim kargo 11 Ekim 2025'te kargoya verildi. 11 Ekim'den bu yana kargoda hiçbir hareket görünmüyor. 4 gündür transfer merkezine gönderiliyor - transfer aracında (11 Ekim'den bu yana) yazıyor. Müşteri temsilcisi öncesinde ayın 14'ünde şubeye ulaşacak demişti şimdi ayın 15'inde teslim edilecek diyor ama bırakın şubeye ulaşmasını İstanbul'dan bile çıkış yapamamış.
Bazen böyle olabiliyor. Aldığın yer, HepsiJET'e kargoya yetiştirememiş oluyor. Bende de olmuştu. Bu durum satıcı ile alakalı oluyor, şirketin suçu yok. Satıcı geç verdiği için bu durum yaşanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen böyle olabiliyor. Aldığın yer, HepsiJET'e kargoya yetiştirememiş oluyor. Bende de olmuştu. Bu durum satıcı ile alakalı oluyor, şirketin suçu yok. Satıcı geç verdiği için bu durum yaşanıyor.
11 Ekim sabahı kargoya teslim edilip kargo numarası verildi, Gaming Gen'in bir suçu olduğunu düşünmüyorum ama pek bilgim yok.

Burada arayıp görüştüğünüz kişiden daha yetkili birisi olmadığına göre bizim şu zaman gelir, bu zaman gelir gibi söylemlerimizin ne faydası olacak bilemedim doğrusu.

Birkaç gün içinde gelir.

11 Ekim sabahı kargoya teslim edilip kargo numarası verildi, Gaming.Gen.TR'in bir suçu olduğunu düşünmüyorum ama pek bilgim yok.

O zmaan bilgi almak için müştei hizmetlerini ara bilgi al ne durumda diye ben öyle yapıyorum şüpheye düştüğümde. Kendi kendine kuruntu yapma bence bilgi al.

Burada arayıp görüştüğünüz kişiden daha yetkili birisi olmadığına göre bizim şu zaman gelir, bu zaman gelir gibi söylemlerimizin ne faydası olacak bilemedim doğrusu.

Birkaç gün içinde gelir.
Yani siz de haklısınız da belki başına gelen vardır diye yazmak istedim hocam.

O zmaan bilgi almak için müştei hizmetlerini ara bilgi al ne durumda diye ben öyle yapıyorum şüpheye düştüğümde. Kendi kendine kuruntu yapma bence bilgi al.
Görüştüm zaten, öncesinde dün denildi şimdi bugün deniliyor.

Yani siz de haklısınız da belki başına gelen vardır diye yazmak istedim hocam.

Görüştüm zaten, öncesinde dün denildi şimdi bugün deniliyor.
O zaman kargocu, HepsiJET'in uygulamaya not düşmeyi unutmuş olmalı. Bence ondandır. Sorun, düzeltirler o notu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman kargocu, HepsiJET'in uygulamaya not düşmeyi unutmuş olmalı. Bence ondandır. Sorun, düzeltirler o notu.
Yarın gelir bence. Ya da en geç perşembe.
Teşekkür ederim, bekleyeceğiz artık. Aslında bu ilk değil, 2 hafta öncesinde Hepsiburada'dan sipariş ettiğim ürünüm hepsiJET ile 8 günde geldi, tam 8 gün (Çarşamba günü istediğim ürün sonraki haftanın Perşembe'sinde elime ulaştı.). Gecikme telafisi olarak 50₺ HepsiPara tanımladılar da bilemiyorum, hepsiJET'te bu aralar sıkıntı var gibime geliyor.

Teşekkür ederim, bekleyeceğiz artık. Aslında bu ilk değil, 2 hafta öncesinde Hepsiburada'dan sipariş ettiğim ürünüm HepsiJet ile 8 günde geldi, tam 8 gün (çarşamba günü istediğim ürün sonraki haftanın perşembe'sinde elime ulaştı.). Gecikme telafisi olarak 50₺ hepsipara tanımladılar da bilemiyorum, HepsiJet'te bu aralar sıkıntı var gibime geliyor.

Merkez bir yerde misiniz yoksa uzak mı? Bana UPS bile gelirken aras gelemezdi sinirimi bozardı o olay.