Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ToprakElgz

Becerikli
Dostlar selam. Az önce modem arayuzunde sadece benim belirledigim cihazlarin internete baglanmasini ayarlayacaktim ancak hiçbir ayar yapmadan kaydettim. Su an evdeki hiçbir cihaz internete baglanamiyor. Nasil duzeltecegim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem üzerinde bulunan reset tuşuyla resetleyin. Daha sonra sıfırdan kurulum yapın. Başka türlü düzeltme şansınız bulunmuyor. Arıza kaydı bıraktığınızda gelip yapacakları işlem ya bu olacak. Modem operatör modemi değilse onu bile yapmadan modeminiz arızalanmış diyebiliyorlar. Malum teknik ekiplerin bilgisi yeterli seviyede değil.

Resetledim modemi ancak internet bir gelip bir gidiyor.

Modem üzerinde bulunan reset tuşuyla resetleyin. Daha sonra sıfırdan kurulum yapın. Başka türlü düzeltme şansınız bulunmuyor. Arıza kaydı bıraktığınızda gelip yapacakları işlem ya bu olacak. Modem operatör modemi değilse onu bile yapmadan modeminiz arızalanmış diyebiliyorlar. Malum teknik ekiplerin bilgisi yeterli seviyede değil.
Kurulumu nasıl yapacağım?

Önce güzel bir sıfırlama. Sıfırlamayı zaten yapmışsınız, eğer kullanıcı bilgilerinizi bilmiyorsanız müşteri hizmetlerinden ya da Online işlemlerden bilgilerinizi edinebilirsiniz.