Modem ayarlarından Cloudflare'ı nasıl kullanılabilir kılabilirim?

Yer
Cintra
Devletimizin bazı politikaları yüzünden bazı platformlar yasaklandı ve daha fazlasınında yasaklanacağını düşünüyorum. Bu sebeple Cloudflare'ı internetime kurmak istiyorum. Tam olarak nasıl yapacağım? Sadece DNS'i girersem olur mu?

Ek: Superonline kullanıyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: 683
Evet. Modem arayüzünden yapıyorum bu tip ayarları. Bu sayede bağlı tüm cihazlara da etki ediyor.
Okur bunu zaten biliyor gibi. Nasıl yapacağını sormakta.

ASUS'ta 192.168.50.1 ile arayüze giriyoruz ve WAN altından DNS değiştirebiliyoruz.

Sonra da listeden seçebilir ya da elle girebilirsiniz:

Evet. Modem arayüzünden yapıyorum bu tip ayarları. Bu sayede bağlı tüm cihazlara da etki ediyor.
Birincil IP Adresi:*
Birincil Adres Alt Ağ Maskesi:İkincil Adres

İkincil adresi etkinleştir:
IP Adresi:*
Alt Ağ Maskesi:

Okur bunu zaten biliyor gibi. Nasıl yapacağını sormakta.

ASUS'ta 192.168.50.1 ile arayüze giriyoruz ve WAN altından DNS değiştirebiliyoruz.

Eki Görüntüle 72725

Modemim Huawei.

Superonline'ın modem arayüzünden nasıl yapabilirim? IP adresi yazan yere mi yazmam lazım?

Lan host adlı yerde böyle şeyler yazıyor. Birincil IP'ye mi yazmam lazım? Ayrıca yaparsam Superonline bir şey yapar mı?

Birincil IP Adresi:*
Birincil Adres Alt Ağ Maskesi:İkincil Adres

İkincil adresi etkinleştir:
IP Adresi:*
Alt Ağ Maskesi:

Modemim Huawei.

Birincil IP yazan yerden modem ayarlarına giriyorum. Bu sebeple soruyorum.

192.168.1.1

EK: (LAN ana bilgisayarının IP adresiyle aynı alt ağda olmalıdır.)

Ek: 'Lan host' bölümünde DNS'i denedim ancak "Bu olmaz." dedi.

Son düzenleme:
SO'da modem arayüzünden DNS değiştirsen de bir şeye yaramıyor, Instagram'a giremiyorsun, VPN kullan.

Teşekkür ederim Recep. Ben cevabı verdikten sonraki yorumunda söylemiş yapmayı bilmediğini. Bana biraz "biliyorum ama yapmalı mıyım?" gibi gelmişti ilk yorumda yazdıkları. Maalesef bilmediğini söylediği yorumu da henüz gördüm.
Yardımın için teşekkürler. Seni görmek güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…