Merhaba, kabloda herhangi bir ekleme, bantlama, ezilme vesaire yok. Zaten modem normal çalışıyordu, elektrik gitti, geldiğinde DSL ışığı yanmamaya başladı. Kablosunu çıkartıp takıyorum herhangi bir tepki yok. Normalde en azından ışığın yanıp sönmesi lazım fakat o dahi yok. Sorun internet sağlayıcısından kaynaklı olabilir mi? Dediğim gibi sorunsuz kullanıyordum, bugün elektrik gitti, geldiğinden beri durum böyle.
Merhaba, kabloda herhangi bir ekleme, bantlama, ezilme vesaire yok. Zaten modem normal çalışıyordu, elektrik gitti, geldiğinde DSL ışığı yanmamaya başladı. Kablosunu çıkartıp takıyorum herhangi bir tepki yok. Normalde en azından ışığın yanıp sönmesi lazım fakat o dahi yok. Sorun internet sağlayıcısından kaynaklı olabilir mi? Dediğim gibi sorunsuz kullanıyordum, bugün elektrik gitti, geldiğinden beri durum böyle.
Sorun saha dolabı kaynaklı olabilir Sağlayıcıyı arayıp arıza kaydı bırakın. Modeminiz yokmuş mümkünse binadaki veya sokaktaki diğer kişilere sorun kendilerinde sorun olup olmadığını.
Sorun saha dolabı kaynaklı olabilir tabii modemde sorun yoksa. Farklı bir modem ile deneme şansınız varsa deneyin yoksa sağlayıcıya arıza kaydı bırakın.
Servis sağlayıcıyı arayın. Bazen binanın altındaki panelden erişimle çözüyorlar bazen uzaktan. Sorun her şeyden kaynaklı olabilir, uzaktan erişip çözerler. Belki de modemde sorun vardır gelir değiştirirler.
Yapılmış planlı bir kesinti sonrasında saha dolabına da müdahele edilmiş olabilir. Arıza kaydı oluşturmanızı öneririm. Benzer durum 2.5 sene önce başıma Türk Telekom kullanırken gelmişti. Ekipler saha dolabına müdahele ettiler.