Merhaba, kabloda herhangi bir ekleme, bantlama, ezilme vesaire yok. Zaten modem normal çalışıyordu, elektrik gitti, geldiğinde DSL ışığı yanmamaya başladı. Kablosunu çıkartıp takıyorum herhangi bir tepki yok. Normalde en azından ışığın yanıp sönmesi lazım fakat o dahi yok. Sorun internet sağlayıcısından kaynaklı olabilir mi? Dediğim gibi sorunsuz kullanıyordum, bugün elektrik gitti, geldiğinden beri durum böyle.
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, kabloda herhangi bir ekleme, bantlama, ezilme vesaire yok. Zaten modem normal çalışıyordu, elektrik gitti, geldiğinde DSL ışığı yanmamaya başladı. Kablosunu çıkartıp takıyorum herhangi bir tepki yok. Normalde en azından ışığın yanıp sönmesi lazım fakat o dahi yok. Sorun internet sağlayıcısından kaynaklı olabilir mi? Dediğim gibi sorunsuz kullanıyordum, bugün elektrik gitti, geldiğinden beri durum böyle.
Hocam farklı bir modem deneyin eğer elinizde 2. bir DSL kablosu varsa onunla bağlanmayı deneyin
Hocam farklı modem yok, farklı kabloyla deneyince gene aynı. Tepki yok.Hocam farklı bir modem deneyin eğer elinizde 2. bir DSL kablosu varsa onunla bağlanmayı deneyin
Deneyebileceğim farklı bir modem yok fakat dediğim gibi zaten sorunsuz kullanıyordum, sonrasında elektrik gidip gelince sorun başladı.Sorun saha dolabı kaynaklı olabilir tabii modemde sorun yoksa. Farklı bir modem ile deneme şansınız varsa deneyin yoksa sağlayıcıya arıza kaydı bırakın.
- Makaleler
- 8
Evet mesaj ben yazarken geldiği için görmedim. Mesajımı güncelledim.Deneyebileceğim farklı bir modem yok fakat dediğim gibi zaten sorunsuz kullanıyordum, sonrasında elektrik gidip gelince sorun başladı.
Yapılmış planlı bir kesinti sonrasında saha dolabına da müdahele edilmiş olabilir. Arıza kaydı oluşturmanızı öneririm. Benzer durum 2.5 sene önce başıma Türk Telekom kullanırken gelmişti. Ekipler saha dolabına müdahele ettiler.