Hocam öncelikle merhaba. VPNBook kullanmanızı tavsiye ederim. Pptp kurulum yapabilirsin. Kurulumu aşağıda gösteriyorum.

Web sitesinin linki: Free VPN • 100% Free PPTP and OpenVPN Service

vpnbook.webp

Tavsiyem Avrupa ülkesi olan yerleri kullanaman. Çünkü ne kadar bizim ülkeye yakın olursa ping değerleri ve hızı o kadar iyi olur. Buradan bir sunucu seçelim öncelikle. Mesela Almanya olsun, ardından Windows'un ayarlarından VPN kısmına girelim.

ayarlar.webp

Eklediğim bu fotoğrafta öncelikle VPN sağlayıcı Windows yerleşik olacak ve VPN türü ise pptp olacak. Sonrasında VPNBook web sitesindeki sunucu linki, kullanıcı adını ve şifreyi bu ekranda gerekli yerlere yazıyoruz benim yaptığım gibi.

Ama sen modeme kuracaksan VPN'i aynı işlemleri modemin arayüzünden de yapacaksın.

Aklına takılan bir yer olursa beni etiketleyerek sorunu sorabilirsin.

Bu arada hocam şu an yayla da olduğum için modem arayüzünde yapılış şeklini gösteremiyorum. Fakat Windows'taki VPN ekleme yeri ile sizin modemizinizin VPN ekleme yeri aynı mantık olduğu için hiçbir fark olmaz. Tıpatıp aynı yani.

Son düzenleme:
Hocam öncelikle merhaba. VPNBook kullanmanızı tavsiye ederim. Pptp kurulum yapabilirsin. Kurulumu aşağıda gösteriyorum.

Eki Görüntüle 72123

Tavsiyem Avrupa ülkesi olan yerleri kullanaman. Çünkü ne kadar bizim ülkeye yakın olursa ping değerleri ve hızı o kadar iyi olur. Buradan bir sunucu seçelim öncelikle. Mesela Almanya olsun, ardından Windows'un ayarlarından VPN kısmına girelim.

Eki Görüntüle 72126

Eklediğim bu fotoğrafta öncelikle VPN sağlayıcı Windows yerleşik olacak ve VPN türü ise pptp olacak. Sonrasında VPNBook web sitesindeki sunucu linki, kullanıcı adını ve şifreyi bu ekranda gerekli yerlere yazıyoruz benim yaptığım gibi.

Ama sen modeme kuracaksan VPN'i aynı işlemleri modemin arayüzünden de yapacaksın.

Bu arada hocam şu an yayla da olduğum için modem arayüzünde yapılış şeklini gösteremiyorum. Fakat Windows'taki VPN ekleme yeri ile sizin modemizinizin VPN ekleme yeri aynı mantık olduğu için hiçbir fark olmaz. Tıpatıp aynı yani.

Çok güzel anlatmissiniz hocam teşekkür ederim. Bu şekilde yapmama rağmen bağlan dediğim zaman bağlanmıyor ne yazzikki.
Hem sürekli açık hem de manuel bağlan denedim. Herseferinde de modemi yeniden başlattim.

Screenshot_2024-08-06-22-14-21-727_com.brave.browser.webp

Ekledikten sonraki hali ise bu şekilde.

Screenshot_2024-08-06-22-19-46-870_com.brave.browser-edit.webp

Modemim Türk Telekom Fiber Destekli 2.4ghz / 5ghz Ãift Frekans Tp-link Vc220 G3u Ac1200 Vdsl2/adsl Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol ve internet saglayicim ise Türk Telekom.

AdGuard paralı.
WARP Router için yok.
Digeri de Pro istiyor.
Eki Görüntüle 72093Eki Görüntüle 72094
Bu şekilde bağlanmak için lazım.

Instagram'a giriyorsa yeterli. Hangi DNS?
Eğer Warp'ı modemde kullanmak istiyorsanız ve modeminiz WireGuard destekliyorsa, genelde Keenetic'in çoğu bu desteği sağlıyor diye biliyorum. Bu yöntemi kullanarak bunu gerçekleştirebileceğinizi düşünüyorum.

Cloudflare Warp ile WireGuard VPN Profili Oluşturmak

Eğer Warp'ı modemde kullanmak istiyorsanız ve modeminiz WireGuard destekliyorsa, genelde Keenetic'in çoğu bu desteği sağlıyor diye biliyorum. Bu yöntemi kullanarak bunu gerçekleştirebileceğinizi düşünüyorum.

Cloudflare Warp ile WireGuard VPN Profili Oluşturmak
Wire guard destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim.

Wire guard destekleyip desteklemediğine nereden bakabilirim.
Yukarıdaki ekran görüntüsünde sanırım TP-Link AC1200 olduğunu gördüm. Microsoft Copilot'un yapay zekasına sizin için sordum. Ancak yapay zekanın yanlış cevap verebileceğini unutmayın.

Dosya Ekleri

• ss.webp
    ss.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 102

Eki Görüntüle 72123

Eki Görüntüle 72126

Merhaba, konu eski bir konu ama bende PS5'de discorda girmek için modemime VPN kurmayı düşündüm. Modem Türk Telekom VC220-G3U. Kafamda bazı sorular var. Mesela bu paylaşılan VPNBook'u modeme kurunca güvenlik açısından gerek kredi kartı bilgileri gerek internet şifreleri, bilgiler vs. Bu konularda problem yaşar mıyım? Yani VPN kullandığım için güvenlik açısından problem olur mu? Bir risk olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.