Modem internet ışığı yanmıyor

Siz Türk Telekom kullanmıyor musunuz?

Hee tamamdır hocam, ben sizin yazıdan Netspeed yan markası falan sandım TT’nin. Şimdi dediğiniz hızlı kurulum yöntemini de denerim, olmazsa bir daha ararım, yine olmazsa alırım artık bir modem.

Bu modemlerden çok gördüm, bu modem modeli çok ısınıyor ve ısınınca sapıtıyor, hız filan düşüyor. Çok yaşadım, gördüm o yüzden başka modem almasının sebeplerinden biri bu.

İp almama sorununu illa her firmada oluyor, bu sorunun tek çözümü de IP güncellemesi yapmaları gerekiyor ki öyle bir sorun olsa DSL sabitler ama internet gelmezdi. Burada DSL de sabitlemiyor. Modem adaptör arızaları illa kendini açıp kapatma ya da ses yapması ile oluşmuyor, çok farklı senaryolar var.

@volvoseverim hocam dediklerimi kontrol eder yapar mısınız?

1. Modeme giren DSL kablosunu kontrol edin, ek yerine bakın bir temassızlık varsa DSL gel git yapar.
2. DSL kablosu takıp çıkartın bir, belki şifreye bakarken çıkmıştır.
4. Yeni modem aldığınız zaman DSL hala gelmediyse Telekom'a arıza kaydı açın, DSL kablosu bir yerden kopmuş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu okursan DSL sabitlemiş.

Konuyu okursan DSL sabitlemiş.
Aslında açma denemelerimin bazılarında sabitliyor bazılarında sabitlemiyor. En son denememde sabitlemişti mesela ama bu sabah uyandığımda sabit değildi, internet yine yoktu. Şimdi modem almaya gidiyorum bakalım eve gidince göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…