Modem ve router mı, ayrı router mı?

Bütçe
10.000-20.000 TL

barkinarga

Uzman
1- TurkNet'e geçeceğim. Modem + router destekli tek bir cihaz mı alsam, yoksa her yerde (farklı ISS'lerde de) kullanabileceğim bir kurgu olsun diye iyi bir router alıp ISS'nin verdiği modeme mi bağlasam?

2- ASUS / Keenetic / TP-Link arasında hangi marka ve modeli önerirsiniz? Oyunlarda ping değerlerim önemli; bufferbloat sonucu iyi olsun istiyorum ama Custom Firmware ile uğraşmak istemiyorum ayrıca Wi-Fi-7 desteklesin istiyorum.

Bu beklentileri karşılayan en F/P ürün nedir? Spesifik bir bütçem yok; önemli olan ihtiyacımı karşılaması. 10k+ bandına çıkabilirim ama 20k seviyesine gerekmedikçe çıkmak istemiyorum.

İşte o kadar çok uğraşmayacağım bir ürün arıyorum en fazla arayüz ayarlarını yapmak istiyorum, eskiden her şeyi modlardım ama şu dönem tam tersi bir hale büründüm.

Beklediğiniz bufferbloat sonucunu alamayabilirsiniz çoğu modemde bilginiz olsun.

Keenetic titan al geç hocam arayüzden ayarlarını yaparsın yeterli olur senin için.
Bu modeli alman lazım ama şu anda stoklarda yok absürt fiyata koymuşlar başka yerlerde o yüzden aciliyeti yoksa bence bu ürünü bekleyebilirsin ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi PC+AP yapman daha sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…